به گزارش راهبرد معاصر؛ قیمت طلا و سکه روز سهشنبه در روند کاهشی بازگشایی شد. قیمت دلار نیز بهعنوان عامل اصلی موثر بر قیمت طلا و سکه، با افت بازگشایی شده بود و تا کانال ششم کریدور 50 هزار تومانی پایین آمد.
روندی که قیمت طلا روز سهشنبه در پیش گرفت، سرمایهگذاران این بازار را نگران ریزشهای بیشتر کرده است؛ اما آیا قرار است قیمت طلا همچنان نزولی باشد؟
اگرچه قیمت دلار روز سهشنبه کاهشی بود اما قیمت طلای جهانی در مسیر مثبت بازگشایی شد و تا لحظه تنظیم این گزارش به 2027 دلار رسیده است. به این ترتیب یکی از عوامل موثر بر قیمت طلا، اثر افزایشی بر این بازار خواهد داشت.
اما در سوی دیگر، باید توجه داشت که قیمت دلار تحت تاثیر تصمیمات بانک مرکزی و فضای سیاسی داخلی و بینالمللی قرار دارد و از این فاکتورها، سیگنال قوی دریافت میکند. در حال حاضر، انتخابات مجلس یکی از رخدادهای بااهمیت سیاسی قلمداد میشود؛ معاملهگران دلار معتقدند بازارساز در حال حاضر توجه زیادی به انتخابات دارد و بر همین اساس، تمایل شدیدی برای سرکوب قیمت دلار نشان میدهد.
واردشدن نیروهای مثبت و منفی به بازار طلا و سکه، سرمایهگذاران این بازار را دچار سرگیجه کرده است. با این حال، با توجه به اینکه در معاملات روز سهشنبه سکههای سنگین کاهش قیمت زیادی را تجربه نکردند و سکههای سبکتر نیز حداقل کاهش را تجربه کردند یا بدون تغییر ماندند، سرمایهگذاران بازار طلا امیدوارند کاهش قیمت دلار سیگنال ریزشی به بازار طلا و سکه نداده باشد. به ویژه اینکه قیمت طلای جهانی فعلا چشمانداز مثبتی دارد.
قیمت طلای 18 عیار در پایان معاملات روز سهشنبه با تغییر کانال، به دو میلیون و 791 هزار تومان رسید. قیمت مثقال طلای 18 عیار هم با کاهش، روی رقم 12 میلیون و 74 هزار تومان قرار گرفت. قیمت هر گرم طلای دست دوم هم در روز سهشنبه به دو میلیون و 751 هزار تومان رسید.
قیمت سکه امامی روز سهشنبه با کاهش 241 هزار تومانی روی عدد 32 میلیون و 856 هزار تومان قرار گرفت. قیمت سکه بهار آزادی هم با افت 205 هزار تومانی به 30 میلیون و 830 هزار تومان رسید.
قیمت نیمسکه روز سهشنبه 150 هزار تومان کاهش یافت و به 18 میلیون و 500 هزار تومان رسید. قیمت ربع سکه هم با افت 150 هزار تومانی روی رقم 11 میلیون و 500 هزار تومان قرار گرفت. سکه گرمی بدون تغییر روی رقم 5 میلیون و 950 هزار تومان قرار گرفت./تجارت نیوز