وکیل آمریکایی: برای جو بایدن جان فلسطینی‌ها ارزشی ندارد-راهبرد معاصر
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: در آستانه آغاز مرحله جدید جنگ هستیم شنیده شدن صدای ۴ انفجار جدید در شرق لبنان سازمان ملل متحد قطعنامه پایان دادن به اشغال فلسطین را تصویب کرد نماینده دائم ایران در سازمان ملل: بیش از ۶ میلیون تبعه افغانستان در ایران زندگی می‌کنند برگزاری مراسم همدردی با مردم لبنان در تهران در مقابل سفارت + عکس ۹ شهید و بیش از ۳۰۰ زخمی در انفجار‌های امروز لبنان حمله حزب‌الله لبنان به مقر سری ارتش اشغالگر واکنش سازمان ملل به انفجار پیجر‌ها در لبنان آمریکا ۱۲ فرد ایرانی را تحریم کرد انفجارهای جدید در لبنان | موبایل، لپ‌تاپ، رادیو و رایانه‌ها منفجر شدند | تعداد شهدا + تصاویر جزئیات انفجار مجدد تعدادی از پیجر‌ها در مناطق مختلف لبنان تازه‌ترین اطلاعات درباره مدل دستگاه‌های منفجر شده در لبنان شرکت تایوانی: پیجر‌های منفجرشده را ما نساختیم اولین پیام سفیر ایران در لبنان پس از مجروح شدن + عکس اولین عملیات ضدصهیونیستی پس از حادثه تروریستی لبنان + فیلم

وکیل آمریکایی: برای جو بایدن جان فلسطینی‌ها ارزشی ندارد

وکیل و فعال آمریکایی وتوی پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای آتش‌بس در غزه توسط آمریکا را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 21
کد خبر: ۲۲۹۳۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، زهر وکیل و فعال آمریکایی به الجزیره گفت: شرم آور است که آمریکا به حمایت از پاکسازی قومی و نسل کشی فلسطینیان ادامه می‌دهد.

 

وی ادامه داد: بایدن بار دیگر به ما نشان داد که جان فلسطینی‌ها برای او ارزشی ندارد. او می‌توانست جلوی کشتار را بگیرد. او می‌توانست با یک تماس تلفنی به جنگ پایان دهد، اما چنین انتخابی نکرد. ما به عنوان عرب‌های آمریکایی، کاملا می‌دانیم موضع او چیست.»

 

زهر ساکن میشیگان است که یکی از ایالت‌های مهم برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با جامعه بزرگ عرب است.

 

ایالات متحده آمریکا بار دیگر قطعنامه پیشنهادی برقراری آتش بس فوری در غزه را که این بار از سوی الجزایر به نمایندگی از کشور‌های گروه عربی در سازمان ملل ارائه شده بود، برغم کسب ۱۳ رای مثبت اعضای این شورا، وتو کرد.

 

آمریکا در نشست روز سه شنبه به وقت محلی برابر با ۲۰ فوریه ۲۰۲۴ (اول اسفندماه ۱۴۰۲) پیش نویس قطعنامه پیشنهادی الجزایر را وتو کرد که خواستار آتش بس فوری بشردوستانه بود که باید توسط همه طرف‌ها رعایت شود.

 

این قطعنامه ۱۳ رای مثبت شورای ۱۵ عضوی امنیت را کسب کرد، اما آمریکا با مخالفت با آن، موجب تصویب نشدن آن یا همان وتوی قطعنامه شد. انگلیس دیگر عضو شورای امنیت نیز به آن رای ممتنع داد.

 

این سومین باری است که قطعنامه پیشنهادی برای برقراری آتش بس در غزه از سوی آمریکا وتو می‌شود. یک قطعنامه برای تصویب در شورای امنیت نیاز به ۹ رای بدون مخالفت یا همان وتوی پنج عضو دائم این شورا (آمریکا، انگلیس، روسیه، چین و فرانسه) دارد.

 

هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید در توجیه مخالفت و وتوی آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل برای سومین بار با قطعنامه پیشنهادی برقراری آتش بس فوری در غزه مدعی شد که این قطعنامه "مذاکرات حساس" جاری درباره آزادی "گروگانها" با حماس را به خطر می‌انداخت./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار