عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند عضو دولت قانون: نوری المالکی تنها نامزد چارچوب هماهنگی برای نخست‌وزیری عراق است نتانیاهو: روی ایجاد یک محور جدید ضد شیعه کار می‌کنیم حادثه امنیتی در محل اقامت ترامپ گروسی: آژانس فوق‌العاده بی‌طرف بوده/ بر سر حمله به تأسیسات ایران با کسی تبانی نکردیم اردن: از خاک ما علیه ایران استفاده نخواهد شد عدم دعوت ایران از کشور‌های عضو اتحادیه اروپا برای شرکت در مراسم «سلام سفرا»

داعش عامل حمله تروریستی دیروز کربلا

گروه تروریستی داعش مسئولیت حمله تروریستی دیروز کربلا را که منجر به شهادت 12 زائر عتبات عالیات شد، برعهده گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 21
کد خبر: ۲۲۹۶۴

به گزارش راهبرد معاصر ، گروه تروریستی داعش مسئولیت حمله تروریستی در استان کربلا را که به شهید شدن ۱۲ نفر انجامید، بر عهده گرفت.

 

این گروه تروریستی شامگاه شنبه (۳۰ شهریور) از طریق خبرگزاری «اعماق» اعلام کرد که یکی از عناصر تروریست خود دیروز جمعه به خودروی حامل «زوار» در مرکز ایست و بازرسی ۷۵ در ورودی شهر کربلا مقدس حمله کرده است که بر اثر آن ۱۰ نفر شهید و هفت تن دیگر زخمی شده‌اند.

 

مطابق آمار منابع عراقی، بر اثر این انفجار تروریستی دیروز کربلا، ۱۲ نفر شهید شده و پنج تن دیگر زخمی شده‌اند 

 

«علی الحمدانی»، یکی از فرماندهان الحشد الشعبی در باره جزئیات این حمله تروریستی گفت: «فرد تروریست پس از جاسازی بمب در داخل خودرو، در ۴۰۰ متری محل وقوع حادثه از خودروی بمب‌گذاری شده پیاده می‌شود و با کنترل از راه دور آن را منفجر می‌کند».

 

این فرمانده عراقی افزود: «نیروهای امنیتی عراق نیز در یک عملیات تعقیب و گریز موفق به دستگیری مجری این عملیات تروریستی می‌شوند و وی را بازداشت می‌کنند».

ارسال نظر
آخرین اخبار