چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

ادعای گالانت درباره گسترش حملات علیه حزب الله

ادعای گالانت درباره گسترش حملات علیه حزب الله وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ادعا کرده است که حملات خود به حزب الله لبنان را گسترش خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 26
کد خبر: ۲۲۹۹۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، «یوآف گالانت»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ادعا کرده است که حملات خود به حزب الله لبنان را حتی با وجود آتش‌بس موقت احتمالی در غزه، گسترده‌تر خواهد کرد.

 

گالانت در بازدید از یک مقر نظامی ادعا کرده که در حال برنامه ریزی برای افزایش حملات علیه حزب‌الله است و افزود: «حزب‌الله نمی‌تواند برای فرماندهان از دست رفته خود، جایگزین پیدا کند.»

 

گالانت ادعا کرده است که هدف ساده است: عقب راندن حزب‌الله به جایی که باید باشد و ما یا با توافق، یا به زور این کار را انجام می‌دهیم.

 

ادعای وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در حالی مطرح شده که روز گذشته حزب الله لبنان اعلام کرد نیروهای اشغالگر اسراییلی را در اطراف پایگاه المرج در شمال فلسطین اشغالی با موشک برکان هدف قرار داده و تلفاتی قطعی به آن‌ها وارد کرده است.

 

این برای چندمین بار است که پایگاه صهیونیستی المرج هدف حملات موشکی حزب الله لبنان قرار می‌گیرد. دو هفته پیش نیز، حزب‌الله لبنان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده بود: «در حمایت از ملت پایدار فلسطین در نوار غزه و مقاومت شجاع و شریف آنان، رزمندگان مقاومت اسلامی تجمع نظامیان دشمن اسراییلی در اطراف موضع المرج را با تسلیحات موشکی هدف گرفتند و به صورت مستقیم آنان را مورد اصابت قرار دادند.»

 

عصر دیروز نیز، مقاومت اسلامی حزب الله لبنان از هدف قرار دادن مرکز تجمع نظامیان رژیم صهیونیستی در دو شهرک در شمال فلسطین اشغالی خبر داده بود. حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در نوار غزه و پشتیبانی از مقاومت دلاور و شریف آن و پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی روستاها و خانه‌های مسکونی در جنوب لبنان به‌ویژه شهرک بلیدا، مجاهدان مقاومت اسلامی ساعت ۱۴:۳۵ بعدازظهر یکشنبه (به وقت محلی) مقر تجمع نظامیان اشغالگر را در شهرک صهیونیست‌نشین المناره با سلاح مناسب و به صورت مستقیم هدف قرار دادند.

 

در بیانیه دیگر حزب الله تأکید شد: مجاهدان مقاومت اسلامی ساعت ۱۴:۵۰ عصر امروز دو مقر تجمع نظامیان اشغالگر را در شهرک صهیونیست‌نشین المالکیه با سلاح مناسب و به صورت دقیق هدف قرار دادند.

 

این حملات حزب الله در روز گذشته در حالی است که رسانه‌های رژیم صهیونیستی از به صدا درآمدن آژیر خطر در برخی مناطق و اصابت دو موشک در دیشون خبر دادند. همزمان، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که روز یکشنبه حدود ۲۰ موشک از جنوب لبنان به شهرک کریات شمونه در شمال فلسطین اشغالی شلیک شد و در پاسخ به این حملات، اهداف حزب الله هدف قرار گرفت.

 

در همین حال، روزنامه عبری معاریو گزارش داد که شهردار کریات شمونه از افراد باقیمانده در این شهرک خواست تا به علت افزایش حملات حزب الله آن را ترک کنند. حزب الله لبنان هم اعلام کرد که مواضع توپخانه رژیم اشغالگر و محل استقرار نظامیان آن را در جنوب شهرک کریات شمونه با موشک و خمپاره هدف قرار داده است. در تازه‌ترین اخبار مربوط به تحولات جبهه شمالی فلسطین اشغالی، آژیر خطر در شهرک‌های بیت هلل، کفار گیلعاد، المناره، کریات شمونه، مسکاف عام، المطله و مرگلیوت به صدا درآمده است. ارتش رژیم صهیونیستی هم از فعال شدن سامانه پدافند هوایی در شهر اشغالی عکا برای مقابله با یک هدف مشکوک خبر داد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار