یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

گالانت: اختلافات با آمریکا باید در پس پرده حل و فصل شود

گالانت: اختلافات با آمریکا باید در پس پرده حل و فصل شود وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) طی سخنانی در آمریکا به اختلافات میان تل‌آویو و واشنگتن اذعان کرد و خواستار حل و فصل این اختلافات در پس پرده شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۷ - ۰۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 26
کد خبر: ۲۴۷۱۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی که در آمریکا به سر می‌برد در این باره گفت: اختلافات با واشنگتن باید در اتاق‌های بسته حل و فصل شود نه به صورت علنی.

وی گفت ما از حمایت‌های علنی و محرمانه آمریکا تشکر و قدردانی و بار دیگر بر موافقت خود با پیشنهاد «جو بایدن» رئیس جمهور این کشور برای آتش‌بس تاکید می‌کنیم.

گالانت پس از حدود ۹ ماه جنگ و ناکامی در دستیابی به اهداف آن بار دیگر مدعی شد: ما متعهد به بازگرداندن تمامی افراد ربوده شده (اسرای صهیونیست در نوار غزه) هستیم و جنبش حماس یا باید توافق تبادل اسیران را بپذیرد و یا متحمل عواقب و پیامد‌های مخالفت با آن بشود.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز یکشنبه پیش از سفر به آمریکا گفت که در این سفر با مقامات آمریکایی درباره وارد شدن به مرحله سوم جنگ علیه نوار غزه و وضعیت جبهه نبرد با حزب‌الله در شمال فلسطین اشغالی گفتگو خواهد کرد. او گفت: رابطه با آمریکا بیش از پیش برای تل‌آویو مهم شده و دیدار با مقامات بلندپایه آمریکا برای آینده جنگ غزه بسیار مهم است.

منابع خبری نیز روز یکشنبه به نقل از نزدیکان گالانت گزارش دادند که او از نحوه تعامل «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی با دولت آمریکا ناراضی است.

روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» به نقل از نزدیکان گالانت نوشت که وی، نتانیاهو را مقصر بحران تسلیحاتی پیش آمده با واشنگتن می‌داند چرا که به گفته وزیر جنگ رژیم اسرائیل، نتانیاهو هوشمندانه و با آرامش برخورد نکرده است.
این اظهارات گالانت واکنش دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را به همراه داشت.

دفتر نتانیاهو طی بیانیه‌ای در این باره تاکید کرد: زمانی که چند هفته طول می‌کشد و اختلافات در پس پرده حل و فصل نمی‌شوند، نخست‌وزیر اسرائیل باید صریح و آشکار صحبت کند تا مایحتاج سربازان را فراهم کند، این اتفاقی بود که رخ داد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار