موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید سخنگوی ارتش پاکستان: هیچ‌کس جرأت هدف قرار دادن برنامه هسته‌ای ما را ندارد

گالانت: اختلافات با آمریکا باید در پس پرده حل و فصل شود

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) طی سخنانی در آمریکا به اختلافات میان تل‌آویو و واشنگتن اذعان کرد و خواستار حل و فصل این اختلافات در پس پرده شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۷ - ۰۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 26
کد خبر: ۲۴۷۱۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی که در آمریکا به سر می‌برد در این باره گفت: اختلافات با واشنگتن باید در اتاق‌های بسته حل و فصل شود نه به صورت علنی.

وی گفت ما از حمایت‌های علنی و محرمانه آمریکا تشکر و قدردانی و بار دیگر بر موافقت خود با پیشنهاد «جو بایدن» رئیس جمهور این کشور برای آتش‌بس تاکید می‌کنیم.

گالانت پس از حدود ۹ ماه جنگ و ناکامی در دستیابی به اهداف آن بار دیگر مدعی شد: ما متعهد به بازگرداندن تمامی افراد ربوده شده (اسرای صهیونیست در نوار غزه) هستیم و جنبش حماس یا باید توافق تبادل اسیران را بپذیرد و یا متحمل عواقب و پیامد‌های مخالفت با آن بشود.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز یکشنبه پیش از سفر به آمریکا گفت که در این سفر با مقامات آمریکایی درباره وارد شدن به مرحله سوم جنگ علیه نوار غزه و وضعیت جبهه نبرد با حزب‌الله در شمال فلسطین اشغالی گفتگو خواهد کرد. او گفت: رابطه با آمریکا بیش از پیش برای تل‌آویو مهم شده و دیدار با مقامات بلندپایه آمریکا برای آینده جنگ غزه بسیار مهم است.

منابع خبری نیز روز یکشنبه به نقل از نزدیکان گالانت گزارش دادند که او از نحوه تعامل «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی با دولت آمریکا ناراضی است.

روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» به نقل از نزدیکان گالانت نوشت که وی، نتانیاهو را مقصر بحران تسلیحاتی پیش آمده با واشنگتن می‌داند چرا که به گفته وزیر جنگ رژیم اسرائیل، نتانیاهو هوشمندانه و با آرامش برخورد نکرده است.
این اظهارات گالانت واکنش دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را به همراه داشت.

دفتر نتانیاهو طی بیانیه‌ای در این باره تاکید کرد: زمانی که چند هفته طول می‌کشد و اختلافات در پس پرده حل و فصل نمی‌شوند، نخست‌وزیر اسرائیل باید صریح و آشکار صحبت کند تا مایحتاج سربازان را فراهم کند، این اتفاقی بود که رخ داد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار