توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند

حزب‌الله: همه مراکز راهبردی اسرائیل در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ما هستند

حزب‌الله: همه مراکز راهبردی اسرائیل در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ما هستند نایب رئیس شورای اجرایی حزب الله تاکید کرد که همه مراکز راهبردی رژیم اسرائیل در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های مقاومت اسلامی لبنان هستند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 26
کد خبر: ۲۲۹۹۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، نایب رئیس شورای اجرایی حزب الله لبنان ضمن هشدار به رژیم صهیونیستی درباره ارتکاب حماقت به راه انداختن جنگ گسترده علیه لبنان، از آمادگی کامل مقاومت برای مقابله با این رژیم خبر داد و تاکید کرد که همه مراکز راهبردی رژیم اسرائیل در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های مقاومت اسلامی لبنان هستند.

 

به گزارش پایگاه خبری العهد، شیخ «علی دعموش» نایب رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان گفت: مقاومت اسلامی لبنان به برکت جانفشانی و دستاورد‌های شهدا و رزمندگان، قوی و مقتدر شده است. دشمن به شدت از رویارویی گسترده با حزب الله لبنان هراس دارد، زیرا توان مقاومت را می‌داند.

 

وی افزود: دشمن به خوبی می‌داند که موشک‌ها و پهپاد‌های مقاومت می‌تواند به همه مراکز راهبردی رژیم اسرائیل و هر نقطه از سرزمین‌های اشغالی برسد.

 

دعموش تاکید کرد: اگر دشمن تصور می‌کند که با تهدید، تشدید حملات، ویرانی و از بین بردن نیروها، خانواده‌ها و زنان و کودکان ما می‌تواند ما را وادار به عقب نشینی و تن دادن به شروطش کند، سخت در اشتباه است و در توهم به سر می‌برد.

 

وی افزود: ما مرد میدان هستیم و ذره‌ای از مسئولیت خود در دفاع از کشور لبنان و ساکنان نوار غزه عقب نخواهیم نشست. دشمن باید بداند که حملاتش نمی‌تواند تغییری در قواعد درگیری ایجاد کند، زیرا در موضع شکست قرار دارد و مقامات تل آویو به میانجیگران برای توقف عملیات مقاومت در جنوب لبنان روی آورده است تا امنیت شهرک نشینان خود در شمال فلسطین اشغالی را تامین کنند.

 

دعموش گفت: کسی که به دیگران برای توقف عملیات مقاومت لبنان متوسل می‌شود، در جایگاهی نیست که شروطش را بر مقاومت تحمیل کند. تصمیم مقاومت لبنان، تداوم نبرد در جنوب و واکنش قوی به حمله به غیرنظامیان است و تشدید حملات را با تشدید عملیات‌ها، ویرانی را با ویرانی، کشتن را با کشتن و خون را با خون پاسخ می‌دهد.

 

وی اظهار داشت: اگر دشمن مرتکب حماقت گسترش جنگ علیه لبنان شود، مقاومت در اوج آمادگی و دفاع از لبنان و مقابله با این دشمن صهیونیست قرار دارد. مقاومت از عزم، ایمان و امکاناتی برخوردار است که دشمن از آن آگاه است./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار