کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق

حزب‌الله: همه مراکز راهبردی اسرائیل در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ما هستند

حزب‌الله: همه مراکز راهبردی اسرائیل در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ما هستند نایب رئیس شورای اجرایی حزب الله تاکید کرد که همه مراکز راهبردی رژیم اسرائیل در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های مقاومت اسلامی لبنان هستند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 26
کد خبر: ۲۲۹۹۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، نایب رئیس شورای اجرایی حزب الله لبنان ضمن هشدار به رژیم صهیونیستی درباره ارتکاب حماقت به راه انداختن جنگ گسترده علیه لبنان، از آمادگی کامل مقاومت برای مقابله با این رژیم خبر داد و تاکید کرد که همه مراکز راهبردی رژیم اسرائیل در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های مقاومت اسلامی لبنان هستند.

 

به گزارش پایگاه خبری العهد، شیخ «علی دعموش» نایب رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان گفت: مقاومت اسلامی لبنان به برکت جانفشانی و دستاورد‌های شهدا و رزمندگان، قوی و مقتدر شده است. دشمن به شدت از رویارویی گسترده با حزب الله لبنان هراس دارد، زیرا توان مقاومت را می‌داند.

 

وی افزود: دشمن به خوبی می‌داند که موشک‌ها و پهپاد‌های مقاومت می‌تواند به همه مراکز راهبردی رژیم اسرائیل و هر نقطه از سرزمین‌های اشغالی برسد.

 

دعموش تاکید کرد: اگر دشمن تصور می‌کند که با تهدید، تشدید حملات، ویرانی و از بین بردن نیروها، خانواده‌ها و زنان و کودکان ما می‌تواند ما را وادار به عقب نشینی و تن دادن به شروطش کند، سخت در اشتباه است و در توهم به سر می‌برد.

 

وی افزود: ما مرد میدان هستیم و ذره‌ای از مسئولیت خود در دفاع از کشور لبنان و ساکنان نوار غزه عقب نخواهیم نشست. دشمن باید بداند که حملاتش نمی‌تواند تغییری در قواعد درگیری ایجاد کند، زیرا در موضع شکست قرار دارد و مقامات تل آویو به میانجیگران برای توقف عملیات مقاومت در جنوب لبنان روی آورده است تا امنیت شهرک نشینان خود در شمال فلسطین اشغالی را تامین کنند.

 

دعموش گفت: کسی که به دیگران برای توقف عملیات مقاومت لبنان متوسل می‌شود، در جایگاهی نیست که شروطش را بر مقاومت تحمیل کند. تصمیم مقاومت لبنان، تداوم نبرد در جنوب و واکنش قوی به حمله به غیرنظامیان است و تشدید حملات را با تشدید عملیات‌ها، ویرانی را با ویرانی، کشتن را با کشتن و خون را با خون پاسخ می‌دهد.

 

وی اظهار داشت: اگر دشمن مرتکب حماقت گسترش جنگ علیه لبنان شود، مقاومت در اوج آمادگی و دفاع از لبنان و مقابله با این دشمن صهیونیست قرار دارد. مقاومت از عزم، ایمان و امکاناتی برخوردار است که دشمن از آن آگاه است./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار