ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

جزئیات قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌و‌کار

جزئیات قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌و‌کار نماینده نیشابور در مجلس شورای اسلامی جزئیات قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 27
کد خبر: ۲۳۰۱۵۹

ب گزارش راهبرد معاصر؛ احسان ارکانی نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، گفت: پیش از تصویب این قانون مردم باید مراحل پر پیچ و خم صدور مجوزهای کسب و کارهای مختلف را طی می‌کردند و متقاضیان در این مسیر بسیار دچار مشکل می‌شدند.

 

وی با اشاره به اشکالات و آفت‌های روش قبلی در صدور مجوزهای کسب و کار، بیان کرد: اشکالات روند صدور مجوزها باعث ایجاد بازار سیاه خرید و فروش مجوزها می‌شد و از طرفی هم انحصاری شدن برخی مشاغل را به همراه می‌آورد.

 

نماینده نیشابور در مجلس ادامه داد: فساد و سوء استفاده برخی از افراد در دستگاه‌های اجرایی برای صدور مجوزها و وجود امضاهای طلایی جزو آفت‌های دیگر این روش بود.

 

ارکانی با بیان اینکه قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در پی حذف موانع زائد از سر راه متقاضیان کسب و کار است، گفت: شفافیت اطلاعات، پایان رانت با ثبت محور شدن مجوزها، شکستن تعارض منافع و امضاهای طلایی، رفع بروکراسی اداری از مقابل کارآفرینان، تسهیل اشتغال جوانان و حمایت از کسب و کارها و تولیدات داخلی از جمله اهداف این قانون است.

 

وی با بیان اینکه مشاغل مختلفی شامل این طرح می‌شود مثل داروخانه، سونوگرافی، مرکز آموزش رانندگی، وکالت، نانوایی و کارگزاری بورس و... گفت: نحوه صدور مجوز پس از اجرایی شدن قانون هم اینگونه است که صدور مجوزهای مشاغل مرتبط با سلامت، محیط زیست، امنیت ملی یا کسب و کارهای مستلزم بهره‌برداری از منابع طبیعی تایید محور می‌شوند و دولت ملزم به صدور مجوز این دست از مشاغل طی 3 ماه می‌شود؛ ثبت محور شدن مجوز سایر کسب و کارها و الزام دولت به صدور مجوز این دست از مشاغل طی 3 روز است.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه در پاسخ به این پرسش که اگر دستگاه‌های مسئول طرح را اجرا نکردند چه می‌شود، گفت: در صورت پاسخگو نبودن مراجع ذیربط مجوز کسب و کارها بعد از 3 روز به صورت خودکار و سیستمی صادر می‌شود.

 

ارکانی در پایان تاکید کرد: بر اساس این قانون و اجرای درست و دقیق آن، از این به بعد متقاضیان برای دریافت مجوز از درگاه ملی اخذ مجوز کشور اقدام می‌کنند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار