پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

اقدام مجلس برای حمایت از گندمکاران و کشاورزان

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس توضیحاتی پیرامون یکی از اقدامات نمایندگان مجلس برای حمایت از گندمکاران و کشاورزان ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 28
کد خبر: ۲۳۰۳۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلال محمودزاده عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات مجلس برای حمایت از گندم‌کاران و کشاورزان، گفت: نمایندگان مجلس یازدهم برای مشکل خرید تضمینی گندم از گندمکاران اقدامی انجام داد که از جمله آن تصویب قانونی برای ورود کشاورزان به شورای قیمت‌گذاری محصولات و اصلاح قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی بود.

 

وی تاکید کرد: قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی بزرگترین اقدام در راستای تولید محصولات اساسی و نهاده‌های دامی در داخل کشور است.

 

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با تاکید بر اینکه گندم به عنوان محصول استراتژیک کشور از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بوده است، افزود: اما به دلیل قیمت پایین خرید تضمینی کشاورزان برخی سال‌ها اقدام به کشت این محصول نمی‌کردند.

 

محمودزاده با بیان اینکه نمایندگان مجلس برای حمایت از گندم‌کاران، طرح دو فوریتی اصلاح قانون تضمین خرید محصولات کشاورزی را ارائه کردند ،گفت: قانونی که باعث شد نخستین بار خود کشاورزان در فرآیند قیمت‌گذاری این محصول برای خرید تضمینی دارای رای شوند و فرآیند قیمت‌گذاری از اتاق‌های در بسته خارج شود و در همان سال اول به افزایش سطح زیرکشت گندم نیز انجامید.

 

وی با اشاره به تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی، اظهار کرد: اجرای قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی، اهرمی بزرگ برای حمایت از تولید داخلی محصولات کشاورزی است که بر اساس آن شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی، متولی تعیین قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی شده است و امروز دولت‌ها نمی‌توانند راسا بدون نظر کشاورزان، هر تصمیمی برای قیمت و مقدار خرید محصولات کشاورزی بگیرند.

 

نماینده مهاباد در مجلس عنوان کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی تلاش کردن تا با این اقدامات کمی از مشکلات و دغدغه‌های کشاورزان و گندمکاران را بر طرف کنند که امیدواریم با اجرای درست این قوانین مسئله این قشر بر‌طرف شود./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده