سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

اقدام مجلس برای حمایت از گندمکاران و کشاورزان

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس توضیحاتی پیرامون یکی از اقدامات نمایندگان مجلس برای حمایت از گندمکاران و کشاورزان ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 28
کد خبر: ۲۳۰۳۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلال محمودزاده عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات مجلس برای حمایت از گندم‌کاران و کشاورزان، گفت: نمایندگان مجلس یازدهم برای مشکل خرید تضمینی گندم از گندمکاران اقدامی انجام داد که از جمله آن تصویب قانونی برای ورود کشاورزان به شورای قیمت‌گذاری محصولات و اصلاح قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی بود.

 

وی تاکید کرد: قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی بزرگترین اقدام در راستای تولید محصولات اساسی و نهاده‌های دامی در داخل کشور است.

 

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با تاکید بر اینکه گندم به عنوان محصول استراتژیک کشور از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بوده است، افزود: اما به دلیل قیمت پایین خرید تضمینی کشاورزان برخی سال‌ها اقدام به کشت این محصول نمی‌کردند.

 

محمودزاده با بیان اینکه نمایندگان مجلس برای حمایت از گندم‌کاران، طرح دو فوریتی اصلاح قانون تضمین خرید محصولات کشاورزی را ارائه کردند ،گفت: قانونی که باعث شد نخستین بار خود کشاورزان در فرآیند قیمت‌گذاری این محصول برای خرید تضمینی دارای رای شوند و فرآیند قیمت‌گذاری از اتاق‌های در بسته خارج شود و در همان سال اول به افزایش سطح زیرکشت گندم نیز انجامید.

 

وی با اشاره به تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی، اظهار کرد: اجرای قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی، اهرمی بزرگ برای حمایت از تولید داخلی محصولات کشاورزی است که بر اساس آن شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی، متولی تعیین قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی شده است و امروز دولت‌ها نمی‌توانند راسا بدون نظر کشاورزان، هر تصمیمی برای قیمت و مقدار خرید محصولات کشاورزی بگیرند.

 

نماینده مهاباد در مجلس عنوان کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی تلاش کردن تا با این اقدامات کمی از مشکلات و دغدغه‌های کشاورزان و گندمکاران را بر طرف کنند که امیدواریم با اجرای درست این قوانین مسئله این قشر بر‌طرف شود./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار