رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

رایزنی امیرعبداللهیان با وزیر خارجه مصر

رایزنی امیرعبداللهیان با وزیر خارجه مصر وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه‌های دیدارهای خود در ژنو با وزیر امور خارجه مصر دیدار و گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 27
کد خبر: ۲۳۰۲۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه دیدارهای دیپلماتیک امروز خود در ژنو، با "سامح شکری"، وزیر خارجه مصر دیدار و گفتگو کرد.

 

در این دیدار در خصوص آخرین تحولات روابط دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی خصوصا مسئله فلسطین رایزنی شد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان روز گذشته با شرکت در 55 امین نشست سالانه شورای حقوق بشر، بخش عالی‌رتبه اجلاس خلع‌سلاح سازمان ملل متحد و نشست فرعی فلسطین، مواضع و دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران در خصوص فلسطین و بحران جاری در غزه و کرانه غربی را تشریح کرد.

 

امیرعبداللهیان همچنین با آنتونی گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، میریانا اسپولیاریک ایگر، رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و وزرای خارجه ویتنام، اردن، کویت، اندونزی و فنلاند دیدار و گفتگو کرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار