پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

خطر کمبود دوباره "شیرخشک" در کشور

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک با بیان این که تولیدکنندگان شیرخشک اطفال با کمبود نقدینگی بسیار جدی مواجه شده‌اند؛ دو درخواست تولیدکنندگان از بانک مرکزی و مجلس شورای اسلامی برای جلوگیری از کمبود شیرخشک را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 28
کد خبر: ۲۳۰۳۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، هانی تحویل‌زاده  ضمن هشدار نسبت به بروز کمبود شیرخشک در کشور اظهار کرد: اخیراً ارز مورد نیاز برای تأمین مواد اولیه شیرخشک اطفال از 42000 ریال به 285000 ریال افزایش یافته است و تولیدکنندگان شیرخشک اطفال هم‌اکنون با کمبود نقدینگی بسیار جدی جهت تسویه ما‌به‌التفاوت مواد اولیه قبلی و خرید مواد جدید مواجه شده‌اند.

 

وی افزود: به دنبال افزایش هفت برابری نرخ ارز واردات مواد اولیه شیرخشک اطفال از 42000 ریال به 285000 ریال، این امر موانع و مشکلاتی برای تولیدکنندگان داخلی ایجاد کرده است به این معنا که نقدینگی لازم برای خرید مواد اولیه با نرخ ارز 285000 ریالی نسبت به قبل به میزان 7 برابر افزایش یافته است که تامین این حجم از نقدینگی برای کارخانجات به هیچ عنوان میسر نیست.

 

تحویل زاده ادامه داد: از آنجایی که مصرف ارزی کل تولید داخلی شیرخشک سالانه 220 میلیون دلار برآورد می‌شود تولیدکنندگان شیرخشک در حال حاضر فاقد توان مالی مورد نیاز برای خرید مواد اولیه به مقدار لازم و کافی هستند.

 

وی گفت: در همین راستا طی نامه‌ای به ریاست بانک مرکزی و رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی درخواست‌های خود را مطرح کرده‌ایم.

 

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک تصریح کرد: از بانک مرکزی درخواست کرده‌ایم که به منظور ممانعت از بروز هرگونه کمبود در عرصه تولید و عرضه شیرخشک اطفال، جهت تسویه حساب ما به التفاوت نرخ ارز برای مواد اولیه موجود در کارخانجات و یا در حال حمل یا ترخیص از گمرک هشت ماه فرصت داده شود تا در خلال این مدت، تولید کنندگان بتوانند از محل فروش کالا به قیمت جدید، بدهی خود را پرداخت کنند.

 

وی ادامه داد: همچنین با توجه به اینکه در روزهای پایانی سال و حتی دو ماه اول سال جدید، نظام بانکی کشور قادر به تخصیص تسهیلات جدید نیست، به منظور جلوگیری از هرگونه وقفه در تامین مواد اولیه شیر خشک اطفال و به عنوان یک راه حل فوری، درخواست کردیم که به بانکهای عامل این اجازه داده شود تا وجه ریالی ثبت سفارشات مربوط به مواد اولیه را پس از 8 ماه از تولیدکننده اخذ کنند.

 

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک و غذای کودک خاطرنشان کرد: همچنین هم اکنون که بودجه سال 1403 در مجلس شورای اسلامی تحت بررسی نمایندگان قرار دارد؛ از ریاست کمیسیون بهداشت درخواست کرده‌ایم که اعتبار یا تسهیلات بانکی به میزان 5/5 همت جهت خرید مواد اولیه برای تولیدکنندگان شیرخشک در بودجه مذکور پیش‌بینی و تخصیص داده شود؛ همچنین با توجه به اینکه چرخه بازگشت سرمایه از زمان خرید ارز تا دریافت وجه کالای فروخته شده از شرکت پخش حدودا 8 ماه به طول می انجامد اعتبار یا تسهیلات بانکی مذکور نیز ظرف مدت 8 ماه تسویه شود./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده