اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود

پاتروشف: روسیه آماده حمایت همه‌جانبه از دوستان آمریکای لاتین است

پاتروشف: روسیه آماده حمایت همه‌جانبه از دوستان آمریکای لاتین است دبیر شورای امنیت ملی روسیه در رایزنی‌های امنیتی با نمایندگان کوبا، ونزوئلا، نیکاراگوئه، و بولیوی بر حمایت همه‌جانبه مسکو از «دوستان آمریکای لاتین» تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 28
کد خبر: ۲۳۰۴۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، شورای امنیت ملی روسیه با انشتار بیانیه‌ای اعلام کرد که «نیکلای پاتروشف» دبیر این شورا که دیروز به منطقه آمریکای لاتین سفر کرده در رایزنی‌های امنیتی با نمایندگان نیکاراگوئه، کوبا، ونزوئلا و بولیوی بر آمادگی مسکو برای ارائه حمایت همه‌جانبه از دوستان آمریکای لاتین خود تأکید کرد.

 

این رایزنی‌های امنیتی در شهر ماناگوئه در نیکاراگوئه انجام شد.

 

در بیانیه شورای امنیت ملی روسیه آمده است که « کشورها درباره مسائل امنیتی منطقه ای از جمله اقداماتی برای مقابله با مداخله خارجی در امور داخلی کشورهای مستقل تبادل نظر کردند.»

 

دبیر شورای امنیت ملی روسیه دراین‌باره تأکید کرد که «ما به نوبه خود آماده هستیم تا همه حمایت های ممکن و همه جانبه را از دوستان آمریکای لاتین خود ارائه کنیم. لازم است هماهنگی خود را در پلتفرم های بین المللی تقویت کنیم. شانه به شانه برای برابری حاکمیتی کشورها، حاکمیت قانون، تقسیم ناپذیری امنیت، غیرقابل قبول بودن مداخله در امور داخلی و مخالفت با فشار تحریم‌های غیرقانونی اقدام می‌کنیم.»

 

پاتروشف در ادامه افزود آمریکا فشارها را بر چند کشور آمریکای لاتین افزایش خواهد داد؛ کشورهایی که با سیاست‌های استقلال‌طلبانه خود واشنگتن را ناراضی می‌کنند.

 

دیروز رسانه‌های روسی اعلام کردند که نیکلای پاتروشف، دبیر شورای امنیت روسیه برای دیدار با مقامات ارشد دولت کوبا، وارد هاوانا، پایتخت کوبا شد.

 

شورای امنیت روسیه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: نیکلای پاتروشف، دبیر شورای امنیت روسیه برای انجام رایزنی های امنیتی روسیه و کوبا وارد هاوانا شده است.

 

اواخر بهمن نیز سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه برای دیدار با مقامات ارشد دولت کوبا به هاوانا سفر کرد.لاوروف در جریان این سفر با وزیر خارجه و رییس‌جمهور کوبا دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

پیش از این الکسی ژوراولف، از قانون‌گذاران روسیه اعلام کرده بود که روسیه باید در واکنش به برنامه های ادعایی واشنگتن برای انتقال سلاح های تاکتیکی خود به اروپا، تسلیحات هسته ای خود را در کشورهای دوست و نزدیک مرزهای آمریکا مانند کوبا، ونزوئلا، و نیکاراگوئه مستقر کند.

 

ژوراولف معاون اول دبیر کمیته دفاعی پارلمان روسیه و رهبر حزب رودینا (سرزمین مادری) است.

 

این اظهارات قانون‌گذار روس پس از آن بیان شد که رسانه‌های انگلیس اعلام کردند که دولت آمریکا به منظور مقابله با روسیه قصد دارد پس از ۱۵ سال برای نخستین بار تسلیحات هسته‌ای خود را در خاک انگلیس مستقر کند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار