آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

شهادت یک جوان فلسطینی در کرانه باختری

منابع خبری صبح امروز پنجشنبه از شهادت یک جوان فلسطینی در کرانه باختری رود اردن خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 29
کد خبر: ۲۳۰۵۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از شبکه الجزیره، نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی بامداد امروز به شهرک بیت فوریک در شمال کرانه باختری یورش بردند.

درپی این یورش، مردم و جوانان فلسطینی به مقابله با نظامیان اشغالگر پرداختند و یک جوان فلسطینی به نام «بشار نهاد حننی» از ناحیه شکم هدف گلوله نظامیان صهیونیست قرار گرفت و به بیمارستان منتقل شد اما به علت شدت جراحت به شهادت رسید.

نظامیان صهیونیست همچنین به مرکز پزشکی الصداقه در شهرک بیت فوریک یورش بردند.

یورش ها، حملات و موج بازداشت های ارتش رژیم صهیونیستی در کرانه باختری رود اردن از زمان آغاز عملیات «طوفان الاقصی» در هفتم اکتبر (۱۵ مهر) به شدت افزایش یافته است.

با آغاز تجاوزگری ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه، مبارزان و جوانان فلسطینی در کرانه باختری نیز در مناطق مختلف این منطقه از جمله نابلس، طولکرم، جنین و الخلیل به مقابله با نظامیان رژیم صهیونیستی برخواسته‌اند.

به گزارش وزارت بهداشت فلسطین، از ابتدای حمله نظامی ارتش رژیم صهیونیستی به غزه تاکنون، بیش از ۴۱۰ نفر از فلسطینیان ساکن کرانه باختری توسط نظامیان ارتش رژیم اسرائیل شهید و حدود چهار ۶۰۰ نفر از آنها زخمی شده اند.

باشگاه اسیران فلسطینی در آخرین گزارش خود اعلام کرده که شماراسیران فلسطینی در کرانه باختری از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» تاکنون به ۷ هزار و ۲۲۵ اسیر رسیده است.

براساس این گزارش، از هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) تاکنون ۲۲۷ زن و ۴۶۰ کودک در کرانه باختری بازداشت شده اند.

در این مدت ۵۶ فعال رسانه و روزنامه نگار نیز در کرانه باختری بازداشت شده اند که ۳۷ نفر از آن ها همچنان در بازداشت هستند.

از آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون، ۱۰ اسیر فلسطینی در زندان های رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده اند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار