عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود حمله یمن به تل‌آویو با موشک «ذوالفقار» پنتاگون استفاده از پیام‌رسان «سیگنال» برای برنامه‌ریزی حملات به یمن را تکذیب کرد توضیحات یک مقام آمریکایی در واکنش به افشای برنامه‌های محرمانه جنگ از طریق یک چت جزییات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق در مورد تحولات منطقه تکذیب ادعای جعل اسناد رسمی عراق توسط نفتکش‌های ایرانی پایان مذاکرات ۱۲ ساعته روسیه و آمریکا در ریاض رایزنی «فیدان» و «عراقچی» در مورد تحولات اخیر ترکیه و منطقه

هنیه: آمریکا و اسرائیل با فریبکاری سیاسی به اهدافشان نخواهند رسید

رئیس دفتر سیاسی حماس با اشاره به اینکه هرگونه نرمش مقاومت در مذاکرات آتش‌بس برای محافظت از خون مردم فلسطین است خطاب به آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها گفت: آنچه را که در میدان به دست نیاوردید با مکر و نیرنگ سیاسی به دست نخواهید آورد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 28
کد خبر: ۲۳۰۴۱۹

به گزارش راهبرد معاصر. «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس امروز چهارشنبه در سخنانی اعلام کرد که رژیم اشغالگر درحال ارتکاب شنیع‌ترین جنایات ضد انسانی از جمله قتل عام و آوارگی و اعدام‌های میدانی علیه مردم فلسطین است.

 

هنیه افزود: ما به صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها اطمینان می‌دهیم که آنچه را که در میدان نتوانستند به دست بیاورند، با دسیسه‌های سیاسی به دست نخواهند آورد. هرگونه نرمشی که ما در مذاکرات به خاطر حفظ خون مردممان و پایان دادن به رنج آنها در جنگ نسل‌کشی از خود نشان می‌دهیم همراه با آمادگی ما برای دفاع از ملت خود است.

 

وی تصریح کرد: این وظیفه امت عربی و اسلامی و کشورهای اطراف است که برای شکستن توطئه قحطی در شمال غزه پیشگام شوند. مقاومت در شرایطی وارد عملیات طوفان الاقصی شد که دشمن مهیای نابودی مسئله فلسطین می‌شد.

 

هنیه درباره وضعیت قدس و مسجدالاقصی اظهار داشت: حداقل چیزی که ما درباره مسجدالاقصی و مقدسات می‌پذیریم پایبندی به وضعیت موجود بر اساس قوانین بین‌المللی است.

 

اسماعیل هنیه گفت که تشدید تجاوزات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری با هدف آواره کردن ملت ما بوده و تنها با مقاومت می‌تواند جلوی این توطئه ایستاد. ما بر لزوم دستیابی به پل های کمکی پایدار که غزه را از چنگال توطئه قحطی محافظت می‌کند، تاکید می‌کنیم.

 

این مقام حماس تاکید کرد که ارتش صهیونیستی طی ماه‌های گذشته در برابر مردان ما در میدان درمانده شده و تنها موفقیتی که کسب کرده کشتن زنان و کودکان بوده است. مردم ما همه توطئه‌های دشمن برای آوارگی فلسطینی‌ها را ناکام می‌گذارند.

 

هنیه گفت که از مردم خود در قدس و کرانه باختری و اراضی اشغالی 1948 می‌خواهیم که از روز اول ماه مبارک رمضان به مسجدالاقصی بیایند.

 

وی درباره تهدیدات اشغالگران برای حمله به رفح هم گفت که تهدید به کشتارهای جدید در رفح ماهیت این دشمن با ارتش نازی آن را نشان می‌دهد. امروز همه باید با پول و سلاح از غزه حمایت کنند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار