اسلامی: پیشرفت صنعت هسته‌ای ما با حمله نظامی هم متوقف نشد امام خامنه‌ای: به توفیق الهی، جمهوری اسلامی در حال پیشرفت است رئیس دفتر رئیس‌جمهور: اینترنت سفید برای همه لغو می‌شود؛ حتی اعضای دولت بیاتی: دولت «نظارت» خود را بر بازار تقویت کند اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند

طحان نظیف:حدود ۲۳۰ هزار ناظر مردمی در انتخابات حضور خواهند داشت

سخنگوی شورای نگهبان گفت: در انتخابات پیش رو با افتخار از حدود ۲۳۰ هزار ناظر مردمی استفاده می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 29
کد خبر: ۲۳۰۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان پیش از ظهر امروز (پنجشنبه، 10 اسفندماه) در مراسم آغاز به کار ستاد نظارت بر انتخابات‌های مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، گفت: در این دوره سعی بر این است که از طریق سامانه‌های مختلفی که طراحی شده تمام تلاش خود را انجام دهیم تا امور انتخابات برای دست‌اندرکاران و مردم شریف‌مان تسهیل شود.
وی افزود: تجارب خوبی هم در این دوره داشتیم؛ یکی از این سامانه‌ها به عنوان تجربه اول ما، سامانه داوطلب بود که وعده داده بودیم تمام ارتباطات خود با داوطلبان را از طریق این سامانه داشته باشیم و تجربه خوب و ارزشمندی بود. چرا که بسیاری از ارتباطات ما با داوطلبان از طریق این سامانه انجام گرفت و امور این عزیزان تسهیل شد.
سخنگوی شورای نگهبان اظهار کرد: در حوزه‌های دیگر نیز، سامانه‌های مختلفی مانند سامانه بررسی الکترونیکی پرونده داوطلبان نیز وجود داشت که موجب تسهیل این کار نسبت به بررسی فیزیکی پرونده‌ها در داخل شورای نگهبان انجام گرفت.
طحان نظیف با بیان اینکه سامانه مردم ناظر یکی از سامانه‌هایی است که شورای نگهبان از آن بهره می‌برد‌، تصریح کرد:‌ در این سامانه، افتخار این را داریم که با یک شبکه مردمی حدود ۳۰۰ هزار نفری در کشور کار می‌کنیم که هیچ کدام از این افراد رابطه استخدامی با شورای نگهبان ندارند ولی با آموزش‌هایی که به آن‌ها داده می‌شود در حوزه نظارت بر انتخابات فعالیت می‌کنند.
وی افزود: در انتخابات پیش رو نیز، با افتخار از حدود ۲۳۰ هزار ناظر مردمی استفاده می‌کنیم که در انتخابات نظارت دارند ولی از طریق سامانه مردم ناظر عملاً همه مردم ایران می‌تواند ناظر انتخابات باشد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار