پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره تمدید زمان اخذ رأی

سخنگوی شورای نگهبان درباره تمدید زمان اخذ رأی توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۲ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 01
کد خبر: ۲۳۰۶۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، «هادی طحان نظیف» سخنگوی شورای نگهبان ظهر جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات در شورای نگهبان، اظهار کرد: از ابتدایی‌ترین دقایق آغاز فرآیند انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان شاهد حضور خوب و باشکوه مردم شریف‌مان پای صندوق‌های رأی بودیم.

 

وی بیان کرد: فرآیندها با همکاری‌هایی که میان مجری و ناظر انتخابات یعنی وزارت کشور و شورای نگهبان صورت گرفته است، به صورت روان طی شده‌است و مواردی جزئی گزارش شده است که از جمله این گزارش‌ها تأخیر آغاز اخذ رأی در برخی شعب محدود بود که این مشکل برطرف شد و در حال حاضر هیچ مشکلی وجود ندارد و فرآیند رأی گیری به راحتی در حال انجام است.

 

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه سامانه «مردم ناظر» در خدمت تک تک مردم است، تصریح کرد: علاوه بر ۲۳۰ هزار ناظر مردمی که بر فرآیند انتخابات نظارت دارند، این فرصت را برای تک تک مردم قرار دادیم تا اگر با گزارش تخلف احتمالی مواجه بودند، از طریق این سامانه با ما در ارتباط باشند و همکاران ما در ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات نیز آنها را پیگیری کنند.

 

طحان نظیف همچنین در پاسخ به پرسشی درباره روند تمدید ساعت رأی‌گیری، گفت: بر اساس ماده ۱۱ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی زمان رأی‌گیری ۱۰ ساعت یعنی از ساعت ۸ تا ۱۸ است که وزارت کشور ۳ ساعت اول را خودش می‌تواند تمدید کند و برای ساعات بعدی باید حتماً با شورای نگهبان هماهنگی و مشورت را داشته باشد.

 

وی از مردم خواست تا حتی‌المقدور سعی کنند از همین ساعات باقی مانده استفاده کنند و رأی‌گیری را به ساعات پایانی موکول نکنند تا با ازدحام مواجه نشوند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده