سخنگوی سپاه: تجربه جنگ ۱۲ روزه باید مانع هر خیال خام دشمن شود، اسرائیل خوب می‌داند که قدرت موشکی ما چقدر است سردار نقدی: کسانی که با حکومت اسلامی مخالفت می‌کنند، در حقیقت با پیامبر مخالفت دارند با نظر و تصمیم ‎پزشکیان؛ همتی جانشین فرزین می‌شود همتی جایگزین فرزین در بانک مرکزی شد موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند

علم الهدی: ارتباط مطلق میزان مشارکت مردم در انتخابات با نارضایتی‌های اقتصادی و معیشتی نادرست است

علم الهدی گفت: برخی جریان‌های سیاسی به دنبال رسیدن به قدرت و تغییر نظام ارتباطی و روابط بین‌المللی کشور هستند، این جریان‌ها حضور افراد متدین، ارزشی و دنباله‌رو ولایت را مانع قدرت‌یابی خود می‌دانند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 21
کد خبر: ۲۵۵۱۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: موسیقی، شعر و ادب سرمایه اصلی فرهنگ‌سازی است و اگر این سرمایه در خدمت ابتذال باشد، سقوط جامعه را بدنبال دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، حجت الاسلام سید احمد علم الهدی روز چهارشنبه در دیدار با جمعی از اصحاب مطبوعات در مشهد افزود: وقتی شما موسیقی را در خدمت ابتذال گرفتید، فرهنگ ابتذال را گسترش می‌دهید، پس باید دقت بیشتری در پرداختن به این هنر و سرمایه‌های فرهنگی صورت گیرد.

وی با اشاره به نقش تأثیرگذار ادب و هنر در توسعه فرهنگی بیان کرد: من نیز غریبه با عرصه هنر، شعر و هنر‌های نمایشی نیستم، در ایام جوانی به‌عنوان نویسنده در تئاتر فعالیت داشتم.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به مفاهیم استکبارستیزی، خودباوری و انقلاب ساز شاهنامه فردوسی بیان کرد: شاهنامه یک اثر انقلاب ساز است که متأسفانه به این ابعاد آن زیاد پرداخته نشده است.

به گفته وی، شعر و ادب می‌تواند نقش پررنگی در توسعه و ارتقای ارزش‌های انقلابی در فرهنگ کشور داشته باشد.

علم الهدی در ادامه گفت: برخی جریان‌های سیاسی به دنبال رسیدن به قدرت و تغییر نظام ارتباطی و روابط بین‌المللی کشور هستند، این جریان‌ها حضور افراد متدین، ارزشی و دنباله‌رو ولایت را مانع قدرت‌یابی خود می‌دانند.

وی خاطر نشان کرد: توسعه روابط با غرب و تغییر نظام ارتباطی کشور نیازمند کمرنگ شدن روحیه استکبارستیزی در جامعه است.

امام جمعه مشهد با بیان اینکه ارتباط مطلق میزان مشارکت مردم در انتخابات با نارضایتی‌های اقتصادی و معیشتی نادرست است، افزود: بخشی از میزان مشارکت در انتخابات معلول فضای سیاسی و تب سیاسی جامعه است.

علم‌الهدی در بخشی از سخنانش به اهمیت نقش ورزش قهرمانی در توسعه ورزش عمومی اشاره و بیان کرد: با کمال تاسف ظرفیت‌های مشهد در حوزه ورزش مغفول مانده است؛ اگر ساخت و تکمیل ورزشگاه ثامن‌الائمه به اتمام برسد، می‌تواند بستر خوبی برای برگزاری مسابقات کشوری فراهم کند؛ این ورزشگاه به لحاظ طراحی و وسعت ویژگی‌های منحصر به فردی دارد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار