درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

امام جمعه تهران: وحدت ملی وانسجام اسلامی دو راهبرد برای تبدیل تهدیدها به فرصتهاست

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه وحدت ملی و انسجام اسلامی دو راهبرد قطعی برای تبدیل تهدیدها به فرصت‌ها است گفت: ملتی که دارای وحدت است نماد عزم، اراده، امید و آرمان‌خواه است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۳ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 01
کد خبر: ۲۳۰۶۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام «محمدحسن ابوترابی‌فرد» امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ در خطبه‌های نماز جمعه تهران اظهار کرد: ارتقای سطح حضور نخبگان در اتخاذ تصمیم‌های اساسی، گسترش قواعد حقوقی، نهادینه‌سازی حاکمیت قانون، اعمال نظارت مردم بر قدرت، کاهش سطح تصدی‌گری دولت و پرداختن به حوزه‌های حاکمیتی‌، سالم‌سازی ادارات و اشاعه فرهنگ شایسته‌سالاری سبب کاهش ناهنجاری‌ها و برخورداری مردم از نشاط اجتماعی و افزایش سطح انگیزه، امید و مشارکت می‌شود.

 

وی با بیان اینکه وحدت ملی و انسجام اسلامی دو راهبرد قطعی برای تحکیم ارکان اقتدار ملی و تبدیل تهدیدها به فرصت‌ها است، افزود: ملتی که دارای وحدت است نماد عزم، اراده، امید و آرمان‌خواه است. این و حدت، دستاورد تفاهم، گفت‌وگو، تعامل برآمده از عقلانیت و اخلاق و حرکت بر مدار قانون است.

 

خطیب موقت جمعه تهران ادامه داد: در نقطه مقابل اگر بر آتش اختلافات دمیده و گسل‌های اجتماعی فعال و زمینه تنش‌های سیاسی و اجتماعی فراهم شود، وحدت ملی و انسجام اسلامی مورد تهدید قرار خواهد گرفت؛ این است که در آموزه‌های اجتماعی اسلام بیش از هر اصل بر وحدت و انسجام جامعه تأکید شده است.

 

ابوترابی‌فرد در ادامه اظهار کرد: در حکمرانی برآمده از اراده ملت و مبتنی بر مبانی حقوقی، پیوند تنگاتنگ و در هم‌تنیده شهروندان در اداره کشور و شکل‌گیری نهادها و نظام‌های سیاسی، از مهم‌ترین ارکان مردم‌سالاری دینی و اقتدار ملی است./ مهر

ارسال نظر