قیمت برنج درجه یک ایرانی کاهش یافت-راهبرد معاصر

قیمت برنج درجه یک ایرانی کاهش یافت

بر اساس اعلام مرکز آمار ایران قیمت برنج درجه یک ایرانی در یک ماه گذشته کاهش و گوشت گوسفند افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 02
کد خبر: ۲۳۰۷۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس اعلام مرکز آمار ایران قیمت برنج درجه یک ایرانی در یک ماه گذشته کاهش یافته است. در گروه نان و غلات، اقلام " شیرینی خشک " با 2.4درصد، " رشته آش " با 1.3درصد و " ماکارونی " با 1.3 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "برنج ایرانی درجه یک " با 1.0- درصد است.

 

در بهمن‌ماه 1402 ، تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به‌شرح زیر است:

 

نان و غلات:

در این گروه، اقلام " شیرینی خشک " با 2.4درصد، " رشته آش " با 1.3 درصد و " ماکارونی " با 1.3 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "برنج ایرانی درجه یک " با 1.0- درصد است.

 

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، اقلام " ماهی قزل آلا " با 3.2 درصد ، " گوشت گوسفند" با 2.9 درصد و "کنسرو تن ماهی" با 2.0 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "مرغ ماشینی " با 5.4- درصد می باشد.

 

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شیر خشک" با 9.3 درصد و " کره پاستوریزه" با 1.1 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " روغن نباتی جامد" با 1.5- درصد ،" روغن مایع" با 0.7- درصد و "پنیر پاستوریزه " با 0.1- درصد است.

 

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " خربزه" با 38.3 درصد ، " انار " با 5.7 درصد و" کشمش پلویی " با 5.0 درصد همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " پسته" با 1.1- درصد و " موز " با 0.6- درصد است.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به" خیار" با 4.2 درصد ،" لوبیا قرمز " با 2.0 درصد و " عدس" با 1.8 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " گوجه فرنگی " با 35.9- درصد، " کدو سبز" با 6.4- درصد و " بادمجان" با 5.0- درصد می­‌باشد.

 

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " سس گوجه فرنگی " با 2.3 درصد و" سس مایونز " با 1.1 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " قند " با 0.3- درصد است.

 

در بهمن ماه 1402 ، از 53 قلم خوراکی منتخب در نقاط شهری، تعداد 20 قلم، درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطه‌ای نقاط شهری کشور (36.2درصد) داشته‌اند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار