جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

قیمت برنج درجه یک ایرانی کاهش یافت

بر اساس اعلام مرکز آمار ایران قیمت برنج درجه یک ایرانی در یک ماه گذشته کاهش و گوشت گوسفند افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 02
کد خبر: ۲۳۰۷۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس اعلام مرکز آمار ایران قیمت برنج درجه یک ایرانی در یک ماه گذشته کاهش یافته است. در گروه نان و غلات، اقلام " شیرینی خشک " با 2.4درصد، " رشته آش " با 1.3درصد و " ماکارونی " با 1.3 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "برنج ایرانی درجه یک " با 1.0- درصد است.

 

در بهمن‌ماه 1402 ، تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به‌شرح زیر است:

 

نان و غلات:

در این گروه، اقلام " شیرینی خشک " با 2.4درصد، " رشته آش " با 1.3 درصد و " ماکارونی " با 1.3 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "برنج ایرانی درجه یک " با 1.0- درصد است.

 

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، اقلام " ماهی قزل آلا " با 3.2 درصد ، " گوشت گوسفند" با 2.9 درصد و "کنسرو تن ماهی" با 2.0 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "مرغ ماشینی " با 5.4- درصد می باشد.

 

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شیر خشک" با 9.3 درصد و " کره پاستوریزه" با 1.1 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " روغن نباتی جامد" با 1.5- درصد ،" روغن مایع" با 0.7- درصد و "پنیر پاستوریزه " با 0.1- درصد است.

 

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " خربزه" با 38.3 درصد ، " انار " با 5.7 درصد و" کشمش پلویی " با 5.0 درصد همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " پسته" با 1.1- درصد و " موز " با 0.6- درصد است.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به" خیار" با 4.2 درصد ،" لوبیا قرمز " با 2.0 درصد و " عدس" با 1.8 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " گوجه فرنگی " با 35.9- درصد، " کدو سبز" با 6.4- درصد و " بادمجان" با 5.0- درصد می­‌باشد.

 

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " سس گوجه فرنگی " با 2.3 درصد و" سس مایونز " با 1.1 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " قند " با 0.3- درصد است.

 

در بهمن ماه 1402 ، از 53 قلم خوراکی منتخب در نقاط شهری، تعداد 20 قلم، درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطه‌ای نقاط شهری کشور (36.2درصد) داشته‌اند./ تسنیم

ارسال نظر