چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

اعلام آمادگی بغداد برای ایفای نقش میانجی بین مسکو و کی‌یف

اعلام آمادگی بغداد برای ایفای نقش میانجی بین مسکو و کی‌یف وزیر امور خارجه عراق تاکید کرد کشورش آماده‌است به عنوان میانجی برای حل بحران روسیه و اوکراین در صورت درخواست مسکو و کی‌یف اقدام کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۵ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 02
کد خبر: ۲۳۰۷۲۵

به گزارش راهبرد معاصر. فواد حسین، وزیر امور خارجه عراق در حاشیه مجمع دیپلماتیک آنتالیا به خبرگزاری نووستی گفت: اگر ۲ طرف (روسیه و اوکراین) از ما درخواست میانجیگری کنند، در این راستا گام برخواهیم داشت.

 

حسین خاطرنشان کرد که او بخشی از گروه تماس تشکیل شده توسط اتحادیه عرب بود که شامل وزرای خارجه مصر، الجزایر، عراق، اردن، امارات، عربستان سعودی و سودان، علاوه بر دبیرکل این اتحادیه در ماه مارس ۲۰۲۲ می‌شد.

 

او گفت: «این گروه دعوت شد تا با ۲ طرف تماس بگیرد و میانجیگری کند. ما از مسکو بازدید کردیم. با وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه (سرگئی لاوروف) ملاقات داشتیم و در ورشو با همتای اوکراینی وی دیدار و پیشنهادی برای میانجیگری بین ۲ طرف ارائه کردیم، اما شرایط بسیار سخت بود.»

 

پیش از این، کرملین اعلام کرده بود که در حال حاضر هیچ پیش نیازی برای انتقال اوضاع در اوکراین به یک مسیر صلح‌آمیز وجود ندارد و اولویت مطلق روسیه دستیابی به اهداف عملیات ویژه است و در حال حاضر این امر تنها از طریق راهکار نظامی امکان‌پذیر است.

 

مسکو همچنین اشاره کرد که شرایط در اوکراین می‌تواند به مسیر صلح آمیز حرکت کند، مشروط بر اینکه شرایط واقعی و واقعیت‌های جدید در نظر گرفته شوند و همه خواسته‌های مسکو به خوبی شناخته شود.

 

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه فوریه گذشته در مصاحبه‌ای با تاکر کارلسون، روزنامه‌نگار آمریکایی گفت که مذاکرات با اوکراین در سال ۲۰۲۲ در آستانه موفقیت بود، اما پس از خروج نیرو‌های روسی از کی‌یف، طرف اوکراینی همه توافق‌ها را کنار گذاشت و سپس ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین مذاکره با روسیه را ممنوع کرد./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار