مسکو: باج‌خواهی آمریکا کمکی به روند دیپلماسی تهران-واشنگتن نمی‌کند حماس در آستانه معرفی رئیس جدید خود آلن ایر: ایران به هرگونه اقدام نظامی پاسخ سهمگین خواهد داد عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم

نیرو‌های ائتلاف خاک عراق را ترک می‌کنند؟

«عبداللطیف رشید» با اشاره به اینکه بغداد در حال هماهنگی با واشنگتن برای خروج نیرو‌های ائتلاف آمریکایی از عراق است، گفت: خروج این نیرو‌ها از کشور تصمیمی است که دولت با هماهنگی احزاب سیاسی و پارلمان گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۷ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 28
کد خبر: ۲۳۰۴۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «عبداللطیف رشید» رئیس‌جمهور عراق در خصوص روابط خارجی کشورش گفت «اکنون روابط ما با کشور‌های همسایه و جامعه جهانی خوب است».

وی که با شبکه خبری «الحدث» گفتگو می‌کرد، افزود: «روابط قوی با ایران داریم و بین کشور روابط تجاری و مذهبی وجود دارد».

رئیس‌جمهور عراق با اشاره به اینکه بغداد در حال هماهنگی با واشنگتن برای خروج ائتلاف آمریکایی از عراق است، تصریح کرد: «حضور آمریکا و نیرو‌های ائتلاف با توافق دولت عراق صورت گرفت و خروج این نیرو‌ها از کشور تصمیمی است که دولت با هماهنگی احزاب سیاسی و پارلمان گرفته است».

وی خاطرنشان کرد: «حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی در عراق با داعش مرتبط است که تهدید آن نسبت به گذشته بسیار کمتر شده است».

رئیس جمهور عراق در خصوص روابط کشورش با عربستان گفت: «روابط ما با عربستان خوب است و به همه سرمایه گذاران عرب نیاز داریم و سعودی‌ها به روابط خوب و قوی با عراق خوشبین هستند و خواستار ثبات و امنیت ما هستند».

وی گفت: «تلاش می‌کنیم اوضاع منطقه را آرام کنیم و موفق شده ایم دیدگاه‌های عربستان و ایران را به هم نزدیک کنیم و سوریه را به اتحادیه عرب بازگردانیم، اختلافات در منطقه اساسی نیست و قابل حل است».

رئیس‌جمهور عراق افزود: «روابط ما با ترکیه از نظر سیاسی و تجاری خوب است و با نقض امنیت عراق از سوی هر طرفی از جمله ترکیه مخالفیم و مذاکرات ما با ترکیه برای حل مشکلات ادامه دارد» / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر