رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

السودانی: پایان ماموریت حضور مستشاران خارجی طبق جدول زمان بندی انجام می‌شود

نخست وزیر عراق اعلام کرد: پایان ماموریت حضور مستشاران خارجی طبق جدول زمان بندی شده‌ای که کمیته عالی مشترک مشخص می‌کند صورت خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۳ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 03
کد خبر: ۲۳۱۰۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه تلویزیونی العهد در گزارشی اعلام کرد، محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق در نشست گفتگوی رافدین که در بغداد برگزار شد، اعلام کرد گفتگو کلید مستدام و پایدار راه‌حل هاست و هیچ امتی نیست که از این راه نتواند خود را پویا کند.

نخست وزیر عراق بعد از آن به مسئله بحران غزه و جنایات رژیم صهیونیستی در این منطقه پرداخت و گفت: جامعه جهانی به وظایف اخلاقی و انسانی خود در قبال ملت فلسطین عمل کند، روز ۷ اکتبر حاصل رفتار‌های سرکوبگرانه‌ای است که علیه ملت فلسطین اعمال شده بود.

وی در مورد جمهوری اسلامی ایران هم تاکید کرد: ایران کشور همسایه و فیما بین ما بستر‌های مشترک دینی و اجتماعی وجود دارد، ایران در جنگ علیه داعش در کنار ما ایستاد.

به گفته السودانی: عراق تلاش می‌کند تا دیدگاه‌های طرف‌های مختلف را به یکدیگر نزدیک کند.

او در رابطه با حضور نیرو‌های بیگانه در کشورش تاکید کرد: تمامی شرایط و مسایلی که باعث شد ائتلاف بین‌المللی در عراق حضور پیدا کند، منتفی شده است.

السودانی تاکید کرد به تلاش‌های خود برای پایان دادن ماموریت نیرو‌های ائتلاف بین‌المللی در عراق ادامه می‌دهیم، پایان ماموریت حضور مستشاران خارجی طبق جدول زمان بندی شده‌ای که کمیته عالی مشترک مشخص می‌کند صورت خواهد گرفت.

نخست وزیر عراق در رابطه شرایط کشورش هم گفت: ما تلاش کردیم تا انتخابات شورا‌های شهر را بعد از ۱۰ سال وقفه مجددا انجام دهیم که این کار را کردیم.

السودانی در مورد جریان صدر هم تاکید کرد این ساختار یک طرف سیاسی تاثیر گذار است که امکان تفاهم و ایجاد توازن سیاسی با آن وجود دارد.

او در عین حال خاطر نشان کرد که دولتش در فاصله‌ای مساوی با تمامی گروه‌ها در انتخابات اخیر ایستاده بود.

السودانی در مورد روابط کشورش با ترکیه هم خبر داد، کمیته‌های مشترکی بین دو کشور در رابطه با پرونده آب تشکیل شده است، اراده واقعی برای حل مشکلات و گذر از موانع موجود با ترکیه وجود دارد.

او همچنین خبر داد، پروژه‌های مهمی بین بغداد و ریاض برای دو سال آینده هدف گذاری شده است و به دنبال توسعه روابط با تمامی کشور‌های منطقه هستیم. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار