انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود حمله یمن به تل‌آویو با موشک «ذوالفقار» پنتاگون استفاده از پیام‌رسان «سیگنال» برای برنامه‌ریزی حملات به یمن را تکذیب کرد توضیحات یک مقام آمریکایی در واکنش به افشای برنامه‌های محرمانه جنگ از طریق یک چت جزییات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق در مورد تحولات منطقه تکذیب ادعای جعل اسناد رسمی عراق توسط نفتکش‌های ایرانی پایان مذاکرات ۱۲ ساعته روسیه و آمریکا در ریاض رایزنی «فیدان» و «عراقچی» در مورد تحولات اخیر ترکیه و منطقه اردوغان بار دیگر مخالفان پرتعداد خود را تهدید کرد پیام تصویری القسام در مورد دو اسیر اسرائیل رسانه عبری: اطلاعات مراکز حساس اسرائیل در اختیار ایران است وزیر امور خارجه وارد ارمنستان شد واکنش بقائی به اظهارات اردوغان درباره نوروز

السودانی: پایان ماموریت حضور مستشاران خارجی طبق جدول زمان بندی انجام می‌شود

نخست وزیر عراق اعلام کرد: پایان ماموریت حضور مستشاران خارجی طبق جدول زمان بندی شده‌ای که کمیته عالی مشترک مشخص می‌کند صورت خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۳ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 03
کد خبر: ۲۳۱۰۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه تلویزیونی العهد در گزارشی اعلام کرد، محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق در نشست گفتگوی رافدین که در بغداد برگزار شد، اعلام کرد گفتگو کلید مستدام و پایدار راه‌حل هاست و هیچ امتی نیست که از این راه نتواند خود را پویا کند.

نخست وزیر عراق بعد از آن به مسئله بحران غزه و جنایات رژیم صهیونیستی در این منطقه پرداخت و گفت: جامعه جهانی به وظایف اخلاقی و انسانی خود در قبال ملت فلسطین عمل کند، روز ۷ اکتبر حاصل رفتار‌های سرکوبگرانه‌ای است که علیه ملت فلسطین اعمال شده بود.

وی در مورد جمهوری اسلامی ایران هم تاکید کرد: ایران کشور همسایه و فیما بین ما بستر‌های مشترک دینی و اجتماعی وجود دارد، ایران در جنگ علیه داعش در کنار ما ایستاد.

به گفته السودانی: عراق تلاش می‌کند تا دیدگاه‌های طرف‌های مختلف را به یکدیگر نزدیک کند.

او در رابطه با حضور نیرو‌های بیگانه در کشورش تاکید کرد: تمامی شرایط و مسایلی که باعث شد ائتلاف بین‌المللی در عراق حضور پیدا کند، منتفی شده است.

السودانی تاکید کرد به تلاش‌های خود برای پایان دادن ماموریت نیرو‌های ائتلاف بین‌المللی در عراق ادامه می‌دهیم، پایان ماموریت حضور مستشاران خارجی طبق جدول زمان بندی شده‌ای که کمیته عالی مشترک مشخص می‌کند صورت خواهد گرفت.

نخست وزیر عراق در رابطه شرایط کشورش هم گفت: ما تلاش کردیم تا انتخابات شورا‌های شهر را بعد از ۱۰ سال وقفه مجددا انجام دهیم که این کار را کردیم.

السودانی در مورد جریان صدر هم تاکید کرد این ساختار یک طرف سیاسی تاثیر گذار است که امکان تفاهم و ایجاد توازن سیاسی با آن وجود دارد.

او در عین حال خاطر نشان کرد که دولتش در فاصله‌ای مساوی با تمامی گروه‌ها در انتخابات اخیر ایستاده بود.

السودانی در مورد روابط کشورش با ترکیه هم خبر داد، کمیته‌های مشترکی بین دو کشور در رابطه با پرونده آب تشکیل شده است، اراده واقعی برای حل مشکلات و گذر از موانع موجود با ترکیه وجود دارد.

او همچنین خبر داد، پروژه‌های مهمی بین بغداد و ریاض برای دو سال آینده هدف گذاری شده است و به دنبال توسعه روابط با تمامی کشور‌های منطقه هستیم. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر