رضایی: دشمن در موقعیتی نیست که بتواند به ایران حمله کند وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد عارف: در صورت حمله دشمن، برای آتش بس باید التماس کند پیام رهبر معظم انقلاب به سی‌ودومین اجلاس سراسری نماز عامل وابسته به گروهک تروریستی کومله در پرند دستگیر شد کانال وابسته به گروهک تروریستی ری استارت هک شد وزارت کشور: انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار خواهد شد سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد

شکست سنگین سیاسی و انتخاباتی مولوی عبدالحمید

در یکسال گذشته انبوهی از اتهامات مستقیم از طرف مولوی عبدالحمید به جمهوری اسلامی زده شد و این چهره پرحاشیه، با بدترین ادبیات دینی و سیاسی درباره همه ارکان جمهوری اسلامی سخنرانی و با همه توان مقبولیت زدایی و مشروعیت زدایی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 02
کد خبر: ۲۳۰۷۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، از چند هفته قبل نیز مولوی عبدالحمید تخریب انتخابات و ناامید کردن مردم از صندوق رای را با شدت تمام دنبال کرد. در کنار مولوی عبدالحمید که تخریب انتخابات را هدایت می‌کرد، گروهک‌های تروریستی فعال در جنوب شرق نیز از هیچ تهدید جانی و آبرویی از مردم بلوچ، علما و نخبگان اهل سنت دریغ نکردند.


این را در نظر بگیریید که اگر در شهرهای دیگر ایران انبوهی از اپوزیسیون سنتی خارج نشین و رسانه‌های همچون اینترنشنال و بی‌بی‌سی فارسی و با پشتیبانی طراحی‌های ضدامنیتی، سیاسی و اجتماعی کشورهای آمریکایی و اروپایی بزرگترین پروژه تحریم انتخابات در 45 سال گذشته در ایران را دنبال می‌کردند، مردم سیستان و بلوچستان علاوه بر همه اینها باید فشار کم سابقه مولوی عبدالحمید برای کاهش در مشارکت در جنوب شرق را هم تحمل می‌کردند. به همین دلیل میزان حضور مردم جنوب شرق در انتخابات مجلس که چند درصد از میانگین کشوری هم بالاتر بوده، دو برابر دیگر مناطق معنادارتر و تحسین برانگیزتر است.


با این وجود با اعلام نتایج انتخابات در شهرهای بلوچستان معلوم شده است که هزاران نفر از مردم بلوچ و اهل سنت پای صندوق‌های رای رفتند و نمایندگان مستقل اهل سنت را برای مجلس شورای اسلامی انتخاب کردند. جالب اینکه رقابت در بلوچستان بسیار فشرده بوده و بدین معنا است که اقشار، طوایف، گروه‌ها و سلیقه‌های مختلف بلوچ و اهل سنت در این انتخابات نقش آفرین بودند.


این انتخابات صدای هزاران نفر از اهل سنت در سیستان و بلوچستان بود که همانند مولوی عبدالحمید توسط رسانه های انگلیسی و اسرائیلی نه تنها پشتیبانی نمی‌شوند بلکه در یک طراحی پیچیده رسانه‌ای، کاملا سانسور می‌شوند.


شکست سیاسی مولوی عبدالحمید در این دوره از انتخابات مجلس که در ادامه شکست سنگین او در انتخابات سالهای گذشته هم است، نشان می‌دهد که اولا مسوولین و تصمیم گیران و جامعه سیاسی کشور باید صدای هزاران مردم بلوچ و اهل سنت که سلیقه سیاسی متفاوتی از مولوی عبدالحمید دارند را بیشتر از قبل بشنوند و مهمتر اینکه باید وزن سیاسی واقعی مولوی عبدالحمید را تحلیلگران و تصمیم گیران دقیق‌تر از قبل ارزیابی کنند و میان اعتبار سیاسی و اجتماعی واقعی او با هیاهوهای رسانه‌ای و بازتاب طراحی شده‌اش خطبه هایش در رسانه‌های ضدانقلاب تفکیک جدی قائل بشوند.


در پایان باید گفت که جریان مولوی عبدالحمید به سمت منزوی کردن، تحریف و کم اهمیت جلوه دادن پیام حضور مردم بلوچ و اهل سنت در انتخابات و خاموش کردن صدای آن خواهند رفت و نباید گذاشت صدای واقعی مردم بلوچستان با فشار، تزویر، تخریب و تهدید، بتوانند کمرنگ کنند./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار