ده عنوان مجرمانه که در صدر جرائم کشورند-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

ده عنوان مجرمانه که در صدر جرائم کشورند

تغییر جایگاه استان هرمزگان از رتبه سوم کشوری در افزایش ارتکاب جرایم به رتبه اول کشوری در کاهش جرایم ، دستاورد بزرگی است که تنها در کمتر از یک سال محقق شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۵ - ۰۱ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 23
کد خبر: ۲۳۰۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ بزهکاری، پدیده‌ای اجتماعی – انسانی است که همه جوامع بشری از دیرباز با آن روبه‌رو بوده‌اند، همگام با رخداد بزه و جرم، امر پیشگیری از جرم نیز مطرح شده است. پیشگیری از جرم، جزئی از روش‌های غیرکیفری است که پیش از ارتکاب جرم پیش‌بینی و تدارک دیده می‌شود و هدف آن تحدید موقعیت‌های ارتکاب جرم است.

 

علیرضا ساوری در جریان برگزاری دومین دوره جامع آموزش هفتگانه داوری حقوقی استان هرمزگان ،ضمن اعلام ۱۰ عنوان اتهامی اول در سطح کشور اظهارداشت : سرقت مستوجب تعزیر، ضرب و جرح عمدی، توهین، ایراد ضرب و جرح غیر عمدی ناشی از سوانح رانندگی، تهدید، تخریب، کلاهبرداری، رانندگی بدون پروانه رسمی، خیانت در امانت و نگهداری و مالکیت مواد مخدر ۱۰ عنوان مجرمانه اولویت دار در سال جاری هستند که در پی تدابیر اتخاذ شده ، روند رو به رشد آنها متوقف و رو به کاهش می باشد.

 

وی یادآور شد: در نتیجه برگزاری جلسات مستمر و هدفمند در دستگاه قضایی استان هرمزگان بالغ بر ۸۰ بند به صورت مصوبه توسط شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری این استان تدوین و به مرحله اجرا گذاشته شده است.

 

ساوری تصریح کرد: تغییر جایگاه استان هرمزگان از رتبه سوم کشوری در افزایش ارتکاب جرایم به رتبه اول کشوری در کاهش جرایم ، دستاورد بزرگی است که تنها در کمتر از یک سال محقق شده و جای تقدیر و تشکر دارد.

 

مدیرکل پیشگیری‌های وضعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه افزود : در نتیجه اقدامات پیشگیرانه و تدابیر اتخاذ شده در دستگاه قضایی استان هرمزگان ،ضمن ارتقای ضریب امنیت، آمار ارتکاب ۱۰ جرم اولویت دار در این استان نیز به میزان ۲۱ درصد کاهش یافته و استان هرمزگان رتبه نخست کشوری در این شاخص را کسب نموده است.

 

ساوری تصریح کرد : استان هرمزگان تنها استان کشور است که شوراهای پیشگیری از وقوع جرم در تمام شهرستان های آن فعال می باشند و به نقش آفرینی مؤثر مشغولند.

 

وی خاطرنشان کرد: همچنین طرح مصلحین خانواده به صورت گسترده در مناطق مختلف استان هرمزگان به مرحله اجرا گذاشته شده و در نتیجه آن ۲۷ درصد از پرونده های ارجاعی طلاق به صلح و سازش منجر گردیده و این آمار صلح و سازش در برخی شهرستان ها از جمله رودان ۳۷ درصد می باشد.

 

مدیرکل پیشگیری‌های وضعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه خاطر نشان کرد: طرح هر مسجد یک حقوقدان که در بیانات اخیر ریاست قوه قضائیه مورد تأکید قرار گرفت ، از سال ۱۳۹۶ در استان هرمزگان اجرایی شده است.

 

ساوری در بخش دیگری از بیانات خود اظهار داشت: با پیگیری های دادگستری استان هرمزگان ۲۲ نقطه حادثه خیز در محورهای مواصلاتی این استان شناسایی شده که در نتیجه تدابیر اتخاذ شده ، ۱۵ مورد آن رفع و اصلاح گردیده و ۷ نقطه دیگر در دست اقدام قرار دارد.

 

وی با بیان اینکه ۲ طرح پایلوت ملی در حوزه پیشگیری از وقوع جرم نیز برای اولین بار در استان هرمزگان به مرحله اجرا گذاشته شده است اظهار داشت : از رئیس کل دادگستری استان هرمزگان و معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری این استان به دلیل اجرای موفق ۴۴ برنامه پیشگیرانه در گستره استان هرمزگان تشکر و قدردانی می کنیم.

ارسال نظر