جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

دستور تشکیلاتی جدید منافقین به مشاور میرحسین موسوی در مورد انتخابات

برگزاری باشکوه و امن انتخابات اخیر در سراسر کشور و بی‌توجهی پرمعنای مردم به سمپاشی‌ها و عربده‌کشی‌های چند ماهه گروهک‌های تروریستی همچون سازمان منافقین آن‌ها را به واکنش‌های احمقانه و جنون آمیز واداشته است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 05
کد خبر: ۲۳۱۳۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  برگزاری باشکوه و امن انتخابات اخیر در سراسر کشور و بی‌توجهی پرمعنای مردم به سمپاشی‌ها و عربده‌کشی‌های چند ماهه گروهک‌های تروریستی همچون سازمان منافقین آن‌ها را به واکنش‌های احمقانه و جنون آمیز واداشته است.


بنابر خبری موثق، منافقین در یکی از واکنش‌های کاملاً انفعالی، به اردشیر امیر ارجمند - نفوذی منافقین در حلقه مشاورین میرحسین موسوی - دستور داده‌اند عناصر رادیکال موسوم به اصلاح طلب را به صدور بیانیه‌های هنجار شکن علیه مبانی و مقدسات نظام و نیز تخطئه انتخابات اخیر وادار نماید.


گروهک یاد شده همچنین، به منظور پوشاندن شکست مفتضح خود، به سران فتنه و رادیکالیسم اصلاح طلب ابلاغ کرده است «از مردم برای عدم حضور در انتخابات اخیر تشکر نمایند!»به دنبال دستور تشکیلاتی پیش‌گفته، اردشیر امیر ارجمند تماس‌هایی با چندین عنصر رادیکال اعم از سران فتنه ۸۸ و مجرمین امنیتی، برقرار و از آن‌ها خواسته است بیانیه‌هایی در چهارچوب رویکردهای ابلاغی گروهک تروریستی منافقین صادر نمایند.


گفتنی است پیش از انتخابات اخیر نیز منافقین از طریق اردشیر امیر ارجمند به میرحسین موسوی ابلاغ کرده بودند در بیست و پنجم بهمن ماه «جبهه مقاومت ملی» را به سبک «شورای ملی مقاومت» (تشکیلات نفاق) تاسیس و بیانیه تحریم انتخابات را صادر نماید اما افشای خبر توسط خبرگزاری‌های داخلی، موجب تجدید نظر موقت وی گردید.


شایان ذکر است که اردشیر امیر ارجمند، زندانی فراری فتنه ۸۸، توسط منافقین و به شکل غیرقانونی از کشور خارج و با توجه به جایگاه تشکیلاتی بالای برادرش در سازمان تروریستی منافقین، خود نیز جایگاه ویژه‌ای در آن پیدا کرد.


علاوه بر آن، نامبرده از گذشته همکاری نزدیکی با سرویس جاسوسی فرانسه داشت تا آن‌جا که پس از مرگ ابوالحسن بنی‌صدر، آپارتمانی که قبلا در اختیار بنی صدر گذارده بودند را به اردشیر امیر ارجمند دادند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار