غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

طالبان: به نشست شورای امنیت خوش‌بین نیستیم

شورای امنیت سازمان ملل متحد در حالی قرار است فردا (چهارشنبه) نشست دیگری درباره اوضاع افغانستان برگزار کند که حکومت سرپرست طالبان می‌گوید این سازمان بدنبال بزرگ‌نمایی نکات منفی بوده و به نتایج این نشست خوش بین نیست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۳ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 05
کد خبر: ۲۳۱۳۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرپرست نمایندگی دائمی افغانستان در سازمان ملل متحد گفته است که رزا اوتونبایوا نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در افغانستان گزارش سه ماهه وضعیت افغانستان را در این نشست ارائه می‌کند.

نصیراحمد فایق سرپرست نمایندگی دائمی افغانستان در سازمان ملل افزود: شورای امنیت سازمان ملل فردا (۱۶ اسفند) جلسه‌ای درباره وضعیت افغانستان برگزار می‌کند و در آن، رزا اوتونبایوا نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل شرکت می‌کند و درباره وضعیت افغانستان در سه ماه اخیر توضیحاتی را به اعضای شورای امنیت ارائه می‌کند.

اما حکومت سرپرست طالبان می‌گوید که هیات معاونت سازمان ملل در افغانستان به‌دنبال بزرگ‌نمایی نکات منفی است؛ از این‌رو طالبان نسبت به برگزاری این نشست خوش‌بین نیست.

ذبیح‌الله مجاهد سخنگوی حکومت سرپرست طالبان می‌گوید نشست‌های سازمان ملل درباره افغانستان زمانی نتایج مثبت به همراه دارد که واقعیت‌های افغانستان را بازتاب کند.

محب‌الله شریف کارشناس مسائل سیاسی گفت: علت اینکه تاکنون نشست‌های مختلف شورای امنیت در رابطه با مسائل افغانستان تاثیرگذار نبوده و نتیجه نداده، به نظر من این است که اعضای تصمیم گیرنده حقیقی همچنان اختلاف‌نظر دارند.

نشست شورای امنیت که قرار است فردا برگزار شود، دومین نشست این شورا درباره وضعیت افغانستان در یک ماه اخیر است. / طلوع نیوز

ارسال نظر