تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

طالبان: میان افغانستان و پاکستان یک خط فرضی وجود دارد نه مرز رسمی!

معاون سیاسی وزارت خارجه حکومت طالبان در واکنش به اظهارات مقامات پاکستانی درباره مرز مورد مناقشه دو کشور گفت: مسئله «دیورند» به پیش از تشکیل کشور پاکستان بازمی‌گردد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۹ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 25
کد خبر: ۲۲۹۹۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «شیرمحمد عباس استانکزی» معاون سیاسی وزارت خارجه حکومت طالبان در واکنش به اظهارات مقام‌های پاکستانی در رابطه با «خط دیورند» این خط فرضی یک چالش برجامانده از زمان انگلیس است و به پیش از تشکیل کشور پاکستان بازمی‌گردد.

استانکزی به طلوع‌نیوز گفت: «دیورند یک خط فرضی است و این مشکل بین ما و پاکستان نیست، این مشکل انگلیسی‌های وقت است؛ مقام‌های پاکستانی دراین‌باره هر حرفی که می‌گویند، غیرقابل قبول است، زیرا مسئله دیورند مربوط آن‌ها نمی‌شود.

وی با تأکید بر اینکه هنگام ترسیم این خط (دیورند)، هیچ کشوری به‌نام پاکستان وجود نداشت، افزود: وقتی خط فرضی دیورند ترسیم شد، پاکستانی وجود نداشت. پاکستان ۵۰ سال پس از آن به وجود آمده و بنابراین نمی‌تواند دراین‌باره اظهارنظر کند.

این مقام ارشد طالبان پیش از این نیز در سالروز خروج ارتش شوروی از افغانستان گفته بود «میان افغانستان و پاکستان مرز رسمی وجود ندارد بلکه یک خط فرضی وجود دارد».

«جان اچکزی» وزیر اطلاع‌رسانی ایالت بلوچستان در واکنش به این اظهارات گفته بود حکومت کنونی افغانستان تاکنون موضع رسمی خود را درباره مرز «دیورند» به دولت اسلام‌آباد اعلام نکرده است.

وی همچنین تأکید کرده بود که مرز کنونی میان افغانستان و پاکستان مرز رسمی پذیرفته شده بین‌المللی دو کشور است، بنابراین به کار بردن عبارت «خط فرضی» عاقلانه نیست. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار