عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

طالبان: میان افغانستان و پاکستان یک خط فرضی وجود دارد نه مرز رسمی!

معاون سیاسی وزارت خارجه حکومت طالبان در واکنش به اظهارات مقامات پاکستانی درباره مرز مورد مناقشه دو کشور گفت: مسئله «دیورند» به پیش از تشکیل کشور پاکستان بازمی‌گردد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۹ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 25
کد خبر: ۲۲۹۹۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «شیرمحمد عباس استانکزی» معاون سیاسی وزارت خارجه حکومت طالبان در واکنش به اظهارات مقام‌های پاکستانی در رابطه با «خط دیورند» این خط فرضی یک چالش برجامانده از زمان انگلیس است و به پیش از تشکیل کشور پاکستان بازمی‌گردد.

استانکزی به طلوع‌نیوز گفت: «دیورند یک خط فرضی است و این مشکل بین ما و پاکستان نیست، این مشکل انگلیسی‌های وقت است؛ مقام‌های پاکستانی دراین‌باره هر حرفی که می‌گویند، غیرقابل قبول است، زیرا مسئله دیورند مربوط آن‌ها نمی‌شود.

وی با تأکید بر اینکه هنگام ترسیم این خط (دیورند)، هیچ کشوری به‌نام پاکستان وجود نداشت، افزود: وقتی خط فرضی دیورند ترسیم شد، پاکستانی وجود نداشت. پاکستان ۵۰ سال پس از آن به وجود آمده و بنابراین نمی‌تواند دراین‌باره اظهارنظر کند.

این مقام ارشد طالبان پیش از این نیز در سالروز خروج ارتش شوروی از افغانستان گفته بود «میان افغانستان و پاکستان مرز رسمی وجود ندارد بلکه یک خط فرضی وجود دارد».

«جان اچکزی» وزیر اطلاع‌رسانی ایالت بلوچستان در واکنش به این اظهارات گفته بود حکومت کنونی افغانستان تاکنون موضع رسمی خود را درباره مرز «دیورند» به دولت اسلام‌آباد اعلام نکرده است.

وی همچنین تأکید کرده بود که مرز کنونی میان افغانستان و پاکستان مرز رسمی پذیرفته شده بین‌المللی دو کشور است، بنابراین به کار بردن عبارت «خط فرضی» عاقلانه نیست. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده