طالبان: میان افغانستان و پاکستان یک خط فرضی وجود دارد نه مرز رسمی!-راهبرد معاصر
کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری در ژاپن هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک عراقچی: نگرانی مشترک نسبت به تهدیدات صهیونیست‌ها در منطقه شکل گرفته است فعالیت کنسولگری‌های ایران در مونیخ، هامبورگ و فرانکفورت تا ۲۸ آبان ۱۰ شهید و ۲۰ مجروح در بمباران یک مدرسه در غزه

طالبان: میان افغانستان و پاکستان یک خط فرضی وجود دارد نه مرز رسمی!

معاون سیاسی وزارت خارجه حکومت طالبان در واکنش به اظهارات مقامات پاکستانی درباره مرز مورد مناقشه دو کشور گفت: مسئله «دیورند» به پیش از تشکیل کشور پاکستان بازمی‌گردد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۹ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 25
کد خبر: ۲۲۹۹۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «شیرمحمد عباس استانکزی» معاون سیاسی وزارت خارجه حکومت طالبان در واکنش به اظهارات مقام‌های پاکستانی در رابطه با «خط دیورند» این خط فرضی یک چالش برجامانده از زمان انگلیس است و به پیش از تشکیل کشور پاکستان بازمی‌گردد.

استانکزی به طلوع‌نیوز گفت: «دیورند یک خط فرضی است و این مشکل بین ما و پاکستان نیست، این مشکل انگلیسی‌های وقت است؛ مقام‌های پاکستانی دراین‌باره هر حرفی که می‌گویند، غیرقابل قبول است، زیرا مسئله دیورند مربوط آن‌ها نمی‌شود.

وی با تأکید بر اینکه هنگام ترسیم این خط (دیورند)، هیچ کشوری به‌نام پاکستان وجود نداشت، افزود: وقتی خط فرضی دیورند ترسیم شد، پاکستانی وجود نداشت. پاکستان ۵۰ سال پس از آن به وجود آمده و بنابراین نمی‌تواند دراین‌باره اظهارنظر کند.

این مقام ارشد طالبان پیش از این نیز در سالروز خروج ارتش شوروی از افغانستان گفته بود «میان افغانستان و پاکستان مرز رسمی وجود ندارد بلکه یک خط فرضی وجود دارد».

«جان اچکزی» وزیر اطلاع‌رسانی ایالت بلوچستان در واکنش به این اظهارات گفته بود حکومت کنونی افغانستان تاکنون موضع رسمی خود را درباره مرز «دیورند» به دولت اسلام‌آباد اعلام نکرده است.

وی همچنین تأکید کرده بود که مرز کنونی میان افغانستان و پاکستان مرز رسمی پذیرفته شده بین‌المللی دو کشور است، بنابراین به کار بردن عبارت «خط فرضی» عاقلانه نیست. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار