موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید سخنگوی ارتش پاکستان: هیچ‌کس جرأت هدف قرار دادن برنامه هسته‌ای ما را ندارد

طالبان: میان افغانستان و پاکستان یک خط فرضی وجود دارد نه مرز رسمی!

معاون سیاسی وزارت خارجه حکومت طالبان در واکنش به اظهارات مقامات پاکستانی درباره مرز مورد مناقشه دو کشور گفت: مسئله «دیورند» به پیش از تشکیل کشور پاکستان بازمی‌گردد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۹ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 25
کد خبر: ۲۲۹۹۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «شیرمحمد عباس استانکزی» معاون سیاسی وزارت خارجه حکومت طالبان در واکنش به اظهارات مقام‌های پاکستانی در رابطه با «خط دیورند» این خط فرضی یک چالش برجامانده از زمان انگلیس است و به پیش از تشکیل کشور پاکستان بازمی‌گردد.

استانکزی به طلوع‌نیوز گفت: «دیورند یک خط فرضی است و این مشکل بین ما و پاکستان نیست، این مشکل انگلیسی‌های وقت است؛ مقام‌های پاکستانی دراین‌باره هر حرفی که می‌گویند، غیرقابل قبول است، زیرا مسئله دیورند مربوط آن‌ها نمی‌شود.

وی با تأکید بر اینکه هنگام ترسیم این خط (دیورند)، هیچ کشوری به‌نام پاکستان وجود نداشت، افزود: وقتی خط فرضی دیورند ترسیم شد، پاکستانی وجود نداشت. پاکستان ۵۰ سال پس از آن به وجود آمده و بنابراین نمی‌تواند دراین‌باره اظهارنظر کند.

این مقام ارشد طالبان پیش از این نیز در سالروز خروج ارتش شوروی از افغانستان گفته بود «میان افغانستان و پاکستان مرز رسمی وجود ندارد بلکه یک خط فرضی وجود دارد».

«جان اچکزی» وزیر اطلاع‌رسانی ایالت بلوچستان در واکنش به این اظهارات گفته بود حکومت کنونی افغانستان تاکنون موضع رسمی خود را درباره مرز «دیورند» به دولت اسلام‌آباد اعلام نکرده است.

وی همچنین تأکید کرده بود که مرز کنونی میان افغانستان و پاکستان مرز رسمی پذیرفته شده بین‌المللی دو کشور است، بنابراین به کار بردن عبارت «خط فرضی» عاقلانه نیست. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار