عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ

سردار قاآنی: غزه بازسازی می‌شود؛ اعتبار ازدست‌رفته اسرائیل هرگز

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه ویرانی‌های غزه قطعاً بازسازی خواهد شد اما اعتبار و آبروی رژیم اسرائیل بازسازی نخواهد شد، گفت: رژیم اشغالگر قدس موفقیت‌های خود را با ابزار رسانه‌ای بزرگ نمایی می‌کند
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۵ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 06
کد خبر: ۲۳۱۵۵۷

به گزارش راهبردمعاصر؛ سردار اسماعیل قاآنی روز چهارشنبه در اجلاس رسمی دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه دفاع از مظلوم در فرهنگ دینی ما جایگاه ویژه ای دارد و در این دوران مصداق مظلومین مردم فلسطین هستند افزود: امام عظیم الشأن ما همواره بر دفاع از مردم مظلوم فلسطین تأکید داشتند چه در زمان اختناق رژیم گذشته و چه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی که اسلام در کشور حاکمیت پیدا کرد؛ هرچند امروز نوع این دفاع با گذشته فرق کرده و طبق فرمایش حضرت امام، تشکیل هسته‌های مقاومت دفاع از مظلوم را نهادینه کرده است.

 

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر این که هسته های مقاومت به برکت اخلاص حضرت امام(ره) و سپس همت بلند مقام معظم رهبری مرحله به مرحله رشد کرد تا به اقتدار امروز رسید، افزود: وقتی در وضعیت مجاهدان فلسطینی در دو دهه اخیر دفت کنید می بینید جوانان فلسطینی که روزگاری با دستان خالی و با سنگ از خود دفاع می کردند امروز جبهه مقاومت به ویژه نیروهای حماس در عملیات طوفان الاقصی با تکیه بر ایمان و سلاح هایی که دارند حالت تهاجمی به خود گرفته و قهرمانانه ارتش اسرائیل را دچار چالش اساسی کرده اند.

 

سردار قاآنی در ادامه با اشاره به این که رژیم اشغالگر قدس موفقیت‌های خود را با ابزار رسانه ای بزرگ نمایی می‌کند افزود: این در حالی است که در این جنگ تنها یک پیروزی بزرگ داشته و آن این است که حدود 40 هزار انسان را کشته است که بیشتر آنها زن و کودک هستند و این در حالی است که جوانان فلسطینی توانسته اند زمین و حیثیت خود را حفظ کنند و با مقاومت خود اسرائیل را بیچاره کنند.

 

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سپس با تأکید بر این که ویرانی‌های غزه قطعاً بازسازی خواهد شد اما اعتبار و آبروی رژیم اشغالگر قدس بازسازی نخواهد شد افزود: این نبرد نشان داد جبهه مقاومت یک مجموعه به هم پیوسته است که قابلیت های فراوانی دارد، اگر چه هنوز از تمام قابلیت‌های خود استفاده نکرده است و همچنین ثابت شد که کسی نمی تواند جبهه مقاومت را نادیده بگیرد./ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر