لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

سردار جلالی: آمریکایی‌ها باید در برابر جنایت‌ صهیونیستها در غزه پاسخگو باشند

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: آنچه امروز در غزه می‌گذرد حتما باعث شده تا دنیا و جهانیان به این باور برسند که مسئول این نسل کشی بر عهده آمریکایی‍ها است، بنابراین باید آمریکایی‍ها در برابر این ‌جنایت‌ها پاسخگو باشند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 18
کد خبر: ۲۲۸۸۶۲

به گزارش راهبرد معاصر،  سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور امروز یکشنبه در همایش ملی تبیین ابعاد و دستاوردهای ناوگروه 86 ارتش ‌جمهوری اسلامی ایران که در سالن همایش های کوثر برگزار شد، اظهار داشت: آنچه امروز در غزه می‌گذرد حتما باعث شده تا دنیا و جهانیان به این باور برسند که مسئول این نسل کشی بر عهده آمریکایی‍ها است؛ چراکه اگر آنها پشت اسرائیل نبودند، رژیم صهیونیستی چند روز بیشتر ‌نمی‌توانست دوام بیاورد؛ بنابراین باید آمریکایی‍ها در برابر این ‌جنایت‌ها پاسخگو باشند.

 

وی ‌افزود: دریا، محور توسعه اقتصادی است به همین جهت همه کشورهای دارای ساحل دریایی آن را به عنوان یک ‌فرصت برای خود می دانند و از آن استفاده می‌کنند؛ ما در برنامه توسعه کشور مانند توسعه مکران راهبردهای دریایی را دنبال می‌کنیم؛ البته توسعه اقتصاد دریا با امنیت دریا رابطه مستقیم دارد؛ بنابراین ما در دریا نیازمند توسعه امنیت هم‌زمان با توسعه اقتصادی هستیم.

 

سردار جلالی با تاکید بر اینکه هیچ توسعه اقتصادی بدون توسعه امنیت ‌امکان‌پذیر نیست، ادامه داد: برای نیروهای مسلح خیلی قابل توجیه نیست که بخواهند به تنهایی توسعه فعالیت‌های دریاپایه را برعهده بگیرند چون این موضوع باید در قالب امنیت چند جانبه ابعاد مختلف توسعه فعالیت‍های دریا پایه دیده شود بنابراین تحقق آن فقط بر عهده تیروهای مسلح ‌نیست.

 

وی در ادامه بیان داشت: برای توسعه امنیت، نیاز به توسعه قدرت دریایی داریم که این در چند سال اخیر به‌ویژه در خلیج فارس محقق شده است؛ عمق محدود خلیج فارس قابلیت‍ها و محدودیت‍های خاصی دارد به این‌صورت که ایران برای تولید قدرت در خلیج فارس متکی به ساحل است و وجود جزایر متعدد به جهت پدافند غیرعامل ویژگی‌های خاصی را بوجود آورده است.

 

وی‌افزود: برای اینکه قدرت دفاعی و دریایی کشور بیشتر بروز یابد نیازمند زیرساخت‌های ساحلی در حوزه دریای عمان و زیرساخت‌های دریایی به صورت دو کارکرد دفاعی و اقتصادی مانند زیرساخت‌های ارتباطی فرودگاهی، راه های ارتباطی و خطوط ریلی هستیم تا بتواند صادرات و واردات را تسهیل کند.

 

سردار جلالی با بیان اینکه اقدام جسورانه ناوگروه 86 توانست بن‌بست‌شکنی‌کند، اضافه کرد: تاکید می‌کنیم که توسعه امنیت دریایی ضامن توسعه امنیت اقتصادی کشور است؛ بنابراین اگر می‌خواهیم در دریاهای دوردست حضور داشته باشیم، باید ساخت شناورهای اقیانوس پیما را داشته باشیم؛ البته در کنار توسعه زیرساخت‌های دوگانه دفاعی - اقتصادی، تجهیزات، ابزارها و شناورهای اقیانوس پیما، نیازمند راهبردهای همگرا نیز هستیم تا بتوان برای کشور اقتدار و افتخار ایجاد شود./ تسنیم

ارسال نظر