عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

اعطای جایزه نوبل به دونالد ترامپ!

فاکس نیوز در گزارشی به نقل از منابع آگاه مدعی شده است که رئیس جمهور آمریکا از بخت بالایی برای کسب جایزه صلح نوبل برخوردار است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۱ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 24
کد خبر: ۲۳۱۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ جایزه صلح نوبل یکی از ۵ جایزه نوبل است که به گفته «آلفرد نوبل» باید به کسی داده شود که بیشترین گام را در جهت کاهش و انحلال جنگ ها و اتحاد، برادری و صلح ملل برداشته باشد. این جایزه سالانه به یکی از نامزدهای این جایزه تعلق می گیرد.

 

با نگاهی به برندگان جایزه صلح نوبل، که اغلب از میان جنگ طلبان و صاحبان قدرت بوده اند، می توان دریافت این جایزه از هدف اصلی خود منحرف شده و صرفا به جایزه ای تشریفاتی تبدیل شده است.

 

هنری کیسینجر، مشاور امنیت ملی و وزیر امور خارجه پیشین آمریکا، شیمون پرز رئیس جمهور پیشین اسرائیل، باراک اوباما و وودرو ویلسون رئیس جمهور پیشین آمریکا از جمله افرادی هستند که تا کنون موفق به دریافت جایزه صلح نوبل شده اند. اکنون و به سیاق گذشته، فاکس نیوز به منابع اشاره کرده که از احتمال کسب این عنوان توسط دونالد ترامپ حکایت دارد.

 

در حالی که نام برنده جایزه صلح نوبل امسال تا چند هفته دیگر اعلام می‌شود، برخی گزارش‌ها حاکی است که پیشنهادهایی برای اعطای این جایزه به دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا مطرح شده است.

 

بنا به گزارشی که شبکه تلویزیونی فاکس نیوز روز دوشنبه یکم مهر ماه منتشر کرده است، برخی گزارش‌ها پیشتر گفته بودند شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن، و دو نماینده پارلمان نروژ، پرزیدنت ترامپ را بابت گام‌های موثری که در جهت کاهش تنش در شبه‌جزیره کره برداشته است، نامزد این جایزه کرده‌اند.

 

کمیته صلح نوبل تا تاریخ ۳۱ ژانویه تمامی نامزدها‌ی پیشنهادی را دریافت می‌کند. امسال ۳۰۱ نامزد معرفی شده‌اند که ۲۲۳ تن از آن‌ها اشخاص حقیقی و ۷۸ تا هم شخصیت‌های حقوقی هستند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده