نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست

اعطای جایزه نوبل به دونالد ترامپ!

فاکس نیوز در گزارشی به نقل از منابع آگاه مدعی شده است که رئیس جمهور آمریکا از بخت بالایی برای کسب جایزه صلح نوبل برخوردار است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۱ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 24
کد خبر: ۲۳۱۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ جایزه صلح نوبل یکی از ۵ جایزه نوبل است که به گفته «آلفرد نوبل» باید به کسی داده شود که بیشترین گام را در جهت کاهش و انحلال جنگ ها و اتحاد، برادری و صلح ملل برداشته باشد. این جایزه سالانه به یکی از نامزدهای این جایزه تعلق می گیرد.

 

با نگاهی به برندگان جایزه صلح نوبل، که اغلب از میان جنگ طلبان و صاحبان قدرت بوده اند، می توان دریافت این جایزه از هدف اصلی خود منحرف شده و صرفا به جایزه ای تشریفاتی تبدیل شده است.

 

هنری کیسینجر، مشاور امنیت ملی و وزیر امور خارجه پیشین آمریکا، شیمون پرز رئیس جمهور پیشین اسرائیل، باراک اوباما و وودرو ویلسون رئیس جمهور پیشین آمریکا از جمله افرادی هستند که تا کنون موفق به دریافت جایزه صلح نوبل شده اند. اکنون و به سیاق گذشته، فاکس نیوز به منابع اشاره کرده که از احتمال کسب این عنوان توسط دونالد ترامپ حکایت دارد.

 

در حالی که نام برنده جایزه صلح نوبل امسال تا چند هفته دیگر اعلام می‌شود، برخی گزارش‌ها حاکی است که پیشنهادهایی برای اعطای این جایزه به دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا مطرح شده است.

 

بنا به گزارشی که شبکه تلویزیونی فاکس نیوز روز دوشنبه یکم مهر ماه منتشر کرده است، برخی گزارش‌ها پیشتر گفته بودند شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن، و دو نماینده پارلمان نروژ، پرزیدنت ترامپ را بابت گام‌های موثری که در جهت کاهش تنش در شبه‌جزیره کره برداشته است، نامزد این جایزه کرده‌اند.

 

کمیته صلح نوبل تا تاریخ ۳۱ ژانویه تمامی نامزدها‌ی پیشنهادی را دریافت می‌کند. امسال ۳۰۱ نامزد معرفی شده‌اند که ۲۲۳ تن از آن‌ها اشخاص حقیقی و ۷۸ تا هم شخصیت‌های حقوقی هستند.

ارسال نظر
آخرین اخبار