به گزارش راهبرد معاصر؛ در فصلهای سرد سال و زمان رسیدن لیمو ترش تازه، بسیاری از ایرانیان چای و آب لیمو را ترکیب و مصرف میکردند. دلیل پر طرفدار بودن ترکیب چای و آبلیمو به دلیل شکسته شدن طعم گس چای با افزودن کمی آب لیمو به آن و ایجاد حس خوشایند برای مصرف کننده است.
مصرف چای همراه آب لیموی تازه میتواند برای سلامتی مفید باشد، زیرا چای به دلیل پلی فنولهای موجود خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی دارد و اگر آن را با آب لیموی تازه ترکیب نموده و بنوشید، ارزش تغذیهای این نوشیدنی پرمصرف افزایش مییابد.
چای لیمو سبب کاهش علائم و نشانههای سرماخوردگی و آنفولانزا، از بین بردن گلو درد، تقویت سیستم ایمنی بدن میشود. اما این فواید برای زمانی است که از ترکیب لیموترش و چای بسیار کم استفاده کنید چراکه عوارض آن از فوایدش بیشتر است. / بهداشت نیوز