۵ ماده غذایی ممنوعه برای میگرنی‌ها-راهبرد معاصر

۵ ماده غذایی ممنوعه برای میگرنی‌ها

برخی غذا‌ها می‌توانند باعث حملات میگرنی در افراد مبتلا به میگرن شوند. مواد غذایی محرک میگرن شامل شکلات، کافئین، الکل و ... است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۸ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 12
کد خبر: ۲۳۲۳۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ غذا‌های گوناگون زمانی که با سایر محرک‌ها ترکیب شوند، میگرن را تشدید می‌کنند. برخی از محرک‌های رایج که می‌تواند در برخی افراد باعث بروز یا ایجاد درد‌های میگرنی شود، عبارتند از:

۱. کافئین

مصرف بیش از حد کافئین و یا ترک یکباره آن می‌تواند باعث میگرن یا سردرد شود. خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های حاوی کافئین عبارتند از: قهوه، چای، نوشیدنی انرژی‌زا و شکلات.

۲. شیرین‌کننده‌های مصنوعی

بسیاری از غذا‌های فرآوری‌شده حاوی شیرین‌کننده مصنوعی به نام «آسپارتام» هستند. مصرف این ماده جایگزین قند، باعث حملات میگرنی می‌شود.

۳. الکل

الکل یکی از رایج‌ترین مواردی است که در ایجاد میگرن نقش دارد. این ماده می‌تواند باعث کم‌آبی بدن شود که عامل مهمی در ایجاد سردرد است.

۴. شکلات

شکلات حاوی کافئین و بتا فنیل اتیلامین است که در برخی افراد باعث سردرد می‌شود.

۵. گوشت‌های فرآوری‌شده

گوشت‌های فرآوری‌شده، مانند ژامبون، هات داگ و سوسیس، حاوی مواد نگهدارنده‌ای به نام نیترات هستند و می‌توانند اکسید نیتریک را در خون آزاد کرده و رگ‌های خونی مغز را گشاد کنند. شواهد نشان می‌دهد اکسید نیتریک باعث تشدید میگرن می‌شود. / خبرآنلاین

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار