ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

روسیه خواستار نشست شورای امنیت درباره اوکراین شد

روسیه خواستار نشست شورای امنیت درباره اوکراین شد مقام دولت روسیه در سازمان ملل اعلام کرد که این کشور درخواست کرده نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد برای بررسی تحولات اوکراین در هفته‌های آینده برگزار شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۲ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 09
کد خبر: ۲۳۱۸۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری پولیانسکی، معاون اول نماینده دایم روسیه در سازمان ملل اعلام کرد مسکو درخواست کرده تا در ۲۲ مارس نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره اوکراین برگزار شود.

 

پولیانسکی در نشست اخیر شورای امنیت سازمان ملل اعلام کرد «خوب بود اگر نمایندگان ناتو در شورای امنیت منطق حیله‌گرانه این ائتلاف را برای ما توضیح می دادند. رهبران آن ابتدا به ما گفتند که ناتو باید در اوکراین گسترش یابد زیرا روسیه هرگز به یک کشور عضو ناتو حمله نخواهد کرد.

 

وی دراین‌باره افزود: آیا در اظهارات شما عقل سلیم و سازگاری وجود دارد؟ با این حال، به شکلی آشکار نشان داده می شود که شما از روسیه به عنوان یک دشمن و متجاوز تصویر می کنید و از این واقعیت اجتناب می کنید که تجاوز شما به روسیه با دخالت اوکراین حداقل ده سال پیش آغاز شده است.

 

پولیانسکی در ادامه گفت «ما در نشست جداگانه شورای امنیت (سازمان ملل) در ۲۲ مارس، همه این مسائل را که برای همکاران غربی ما ناخوشایند است، به تفصیل مورد بحث قرار خواهیم داد».

 

این دیپلمات روس همچنین افزود نیکلاس دی ریویر، نماینده دائم فرانسه در سازمان ملل متحد در جریان سخنرانی خود در این نشست درباره ابتکار امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه برای اعزام نیروهای کشورهای غربی به اوکراین، چیزی نگفته است./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار