آصف علی زرداری رئیس جمهور پاکستان شد-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

آصف علی زرداری رئیس جمهور پاکستان شد

رهبر حزب «مردم» با رای نمایندگان پارلمان پاکستان به عنوان چهاردهمین رئیس جمهور این کشور انتخاب شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 09
کد خبر: ۲۳۱۹۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آصف علی زرداری» همسر «بینظیر بوتو» و رهبر حزب مردم پاکستان با ۴۱۱ رای به عنوان چهاردهمین رئیس جمهور این کشور انتخاب شد

زرداری رقیب خود «محمودخان اچکزی» از حزب «تحریک انصاف» را مغلوب کرد.

اچکزی در این انتخابات پارلمانی ۱۸۱ رای کسب کرده بود.

نمایندگان مجالس ملی و ایالتی پاکستان صبح امروز (شنبه، ۱۹ اسفند) روند رای‌دهی برای انتخاب رئیس‌جمهور آینده این کشور را آغاز کردند.

در این انتخابات، «آصف‌علی زرداری» به عنوان گزینه ائتلاف ۸ حزب سیاسی به رهبری «مسلم لیگ-نواز» و «محمودخان اچکزی» به عنوان نامزد مورد حمایت حزب «تحریک انصاف» عمران خان برای کسب عنوان چهاردهمین رئیس‌جمهور پاکستان با هم رقابت کردند.

رئیس‌جمهور پاکستان برای پنج سال تعیین می‌شود و در حال حاضر عارف علوی، از حزب تحریک انصاف بر این کرسی تکیه زده است.

نامزدان پست ریاست‌جمهوری باید از مجلس نمایندگان، مجلس سنا و مجالس محلی هر چهار ایالت پاکستان رای اعتماد بگیرند. رای‌گیری به طور همزمان و محرمانه برگزار شده است.

پیش از این «شهباز شریف» به عنوان نخست وزیر پاکستان انتخاب شده بود. / تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده