اوربان: اتحادیه اروپا تا سال ۲۰۳۰ جنگ با روسیه را آغاز می‌کند آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت

اولین کشتی کمک‌های انسانی آماده ارسال به غزه شد + جزئیات

منابع خبری گزارش کردند نخستین کشتی حامل کمک‌های انسانی برای حرکت از طریق کریدور دریایی اتحادیه اروپا به مقصد نوار غزه آماده می‌شود که قرار است طی روز‌های آینده ارسال شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 09
کد خبر: ۲۳۱۹۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ کشتی «Open Arms» درحال آماده شدن برای حرکت از قبرس به سمت نوار غزه است و اولین کشتی خواهد بود که کمک‌های بشردوستانه را مستقیماً از طریق کریدور دریایی که اتحادیه اروپا امیدوار است طی روز‌های آتی افتتاح کند، به نوار غزه منتقل می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، کشتی Open Arms با پرچم اسپانیا از سه هفته پیش در بندر لارناکا در جنوب قبرس، نزدیکترین کشور عضو اتحادیه اروپا به نوار غزه پهلو گرفته است.

این خبرگزاری به نقل از یک سازمان خیریه آمریکایی نوشت: این کشتی با حدود ۲۰۰ تُن غذا، آب و لوازم حیاتی برای غیرنظامیان فلسطینی در نوار غزه آماده حرکت است.

این اقدام یک روز پس از آن صورت می‌گیرد که «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد ایالات متحده قصد دارد یک بندر شناور موقت در سواحل غزه بسازد.

جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه برای صد و پنجاه و پنجمین روز متوالی در بحبوحه بمباران خشونت‌آمیز که روزانه صد‌ها شهید و مجروح بر جای می‌گذارد، ادامه دارد و سیاست قحطی اشغالگران علیه فلسطینی‌ها در روز‌های اخیر به اوج خود رسیده است.

وزارت بهداشت در نوار غزه اعلام کرد تعداد قربانیان جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه از آغاز تجاوز در هفتم اکتبر به ۳۰ هزار و ۹۶۰ شهید و ۷۲ هزار و ۵۲۴ مجروح رسیده است./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار