بیانیه وزارت امور خارجه: معاهده مشارکت راهبردی روسیه و ایران لازم‌الاجرا می‌گردد عراقچی: ایران فارغ از هرگونه تغییر احتمالی به همکاری با چین ادامه می‌دهد تکرار ادعای مضحک ترامپ درباره پایان جنگ پیام تبریک عراقچی به همتای قزاقستانی الحوثی: نقشه ترامپ برای فلسطین یک طرح کاملا اسرائیلی است اولتیماتوم عراقچی به شورای امنیت: قطعنامه ۲۲۳۱ باید خاتمه یابد سوء‌قصد به جان بشار اسد صحت دارد؟ اعمال تحریم‌های ترکیه علیه ایران / حساب کدام افراد ایرانی در ترکیه مسدود می‌شود؟ واکنش بقائی به حمله اسرائیل به کاروان دریایی الصمود جهاد اسلامی: طرح ترامپ همان معامله قرن است با لباسی جدید کاخ سفید: ضرب‌الاجل آمریکا برای حماس همچنان پابرجا است درخواست گروه ۷ از ایران برای بازگرداندن دسترسی آژانس به تاسیسات هسته‌ای اجرای تحریم‌های سازمان ملل از سوی کانادا به بهانه فعالیت‌های هسته‌ای تهران روسیه: بازاعمال تحریم‌های ضدایرانی را به‌رسمیت نمی‌شناسیم ادعای روبیو علیه ایران: تمامی مسیر‌های ایران به سمت سلاح هسته‌ای را مسدود خواهیم کرد

نتانیاهو: وارد رفح می‌شویم

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به انتقاد‌های رئیس جمهور آمریکا مبنی بر اینکه «رویکرد نتانیاهو به جای کمک به اسرائیل به آن آسیب می‌زند»، گفت: بایدن در مورد سیاست‌های من اشتباه می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۴ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 10
کد خبر: ۲۳۲۱۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ نتانیاهو امروز یکشنبه در واکنش به سخنان بایدن در مورد سیاست‌های خود، گفت: من نمی‌دانم که منظور رئیس جمهور (بایدن) چیست، اما اگر او منظورش این است که من سیاستی را پیش گرفتم که به ضرر اکثریت اسرائیل است و به منافع تل آویو آسیب می‌زند، در هر دو مورد اشتباه می‌کند.

نتانیاهو در گفتگو با نشریه پولیتیکو بیان کرد: این سیاست فقط شخص من نیست، این سیاستی است که توسط اکثر اسرائیلی‌ها مورد حمایت است. آن‌ها از اقدامی که برای از بین بردن گردان‌های باقی مانده حماس انجام می‌دهیم، حمایت می‌کنند.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی است: آن‌ها می‌گویند زمانیکه ما حماس را نابود کنیم، آخرین چیزی که باید انجام دهیم آوردن تشکیلات خودگردان به غزه است که به کودکانش تروریسم آموزش می‌دهد.

وی افزود: وارد رفح خواهیم شد و خط قرمز ما تکرار نشدن حمله ۷ اکتبر است.

نخست وزیر اسرائیل در ادامه گفت: ما به پایان آخرین بخش در جنگ نزدیک هستیم. جنگ بیش از دو ماه طول نمی‌کشد. شاید شش هفته، شاید چهار.

نتانیاهو همچنین با اشاره به افکار عمومی در سرزمین‌های اشغالی اضافه کرد که آن‌ها همچنین از ایده او در مورد اینکه باید تلاش برای ایجاد یک دولت فلسطینی مسلح را نپذیرفت حمایت می‌نمایند.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در پایان تصریح کرد: به همین دلیل است که سیاست من سیاست اکثر اسرائیلی‌ها است. اکثریت قریب به اتفاق مانند گذشته متحد هستند و آن‌ها می‌دانند که چه چیزی برای اسرائیل خوب است و چه چیزی مهم است - و حق با آنهاست.

بایدن پیش از این گفته بود: رویکرد نتانیاهو در قبال جنگ غزه بیشتر به اسرائیل آسیب می‌زند تا کمک کند.

رئیس جمهور آمریکا اظهار داشت: نتانیاهو حق دفاع از اسرائیل، حق ادامه تعقیب حماس را دارد، اما او باید توجه بیشتری به تلفات بیگناهان در نتیجه اقدامات انجام شده داشته باشد. به نظر من او بیشتر از کمک به اسرائیل به آن آسیب می‌زند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار