آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع شد؟ اجرای محدودیت تردد در جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال هشدار وزارت بهداشت نسبت به خطر پرتو‌های فرابنفش اطلاعیه آموزش و پرورش درباره نتایج نقل و انتقالات فرهنگیان هوش مصنوعی روزانه چند بشکه نفت مصرف می‌کند؟ ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود

مدارس این شهر‌ها فردا ۲۰ اسفند تعطیل شدند

مدارس این شهر‌ها فردا ۲۰ اسفند تعطیل شدند به استناد مصوبه ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان آموزش در همه مقاطع تحصیلی شهرستان‌های چابهار، زرآباد، قصرقند، کنارک، نیکشهر، لاشار و دشتیاری فردا ۲۰ اسفند غیرحضوری است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۹ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 09
کد خبر: ۲۳۱۹۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیر اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: فعالیت آموزشی مدارس هفت شهرستان‌های این استان فردا یکشنبه به علت تشدید بارندگی‌ها در جنوب این استان غیر حضوری شد.

داوود گلی شنبه شب در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: این تصمیم به استناد مصوبه ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان و برای همه مقاطع شهرستان‌های چابهار، زرآباد، قصرقند، کنارک، نیکشهر، لاشار و دشتیاری لحاظ شده است.

وی ادامه داد: فردا مدارس نوبت صیح شهرستان‌های مذکور غیر حضوری است و شرایط معمول آموزشی در سایر مدارس سیستان و بلوچستان برقرار است.

به گفته مدیر کل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان هشدار بر اساس هواشناسی سطح نارنجی دریایی تشدید از فردا تا روز یکشنبه برای مناطق ساحلی و دور از ساحل دریای عمان رگبار شدید و رعد و برق، تند باد لحظه‌ای و احتمال بارش تگرگ و افزایش ارتفاع موج تا حدود ۲متر پیش بینی می‌شود.

محسن حیدری توصیه کرد: شهروندان از شنا و تفریحات دریایی و تردد با شناور‌های سبک و نیمه سنگین خودداری کنند و برای کاهش خسارات احتمالی تمهیدات لازم توسط کلیه فعالان دریایی در نظر گرفته شود. / خبرآنلاین

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار