امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

خبر خوش وزیر آموزش و پرورش برای معلمان/ساخت مسکن فرهنگیان در ۱۸ استان

خبر خوش وزیر آموزش و پرورش برای معلمان/ساخت مسکن فرهنگیان در ۱۸ استان وزیر آموزش و پرورش گفت: پارسال حدود ۹۰۰ هزار و امسال بیش از ۲۰۰ هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل شناسایی شدند و کار‌های ادامه تحصیل این افراد بازمانده از تحصیل در حال انجام است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 08
کد خبر: ۲۳۱۷۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضامراد صحرایی در گردهمایی مدیران کل آموزش و پرورش استان‌های سراسر کشور در هتل آسمان کرمان اظهار داشت: ظرفیت فوق‌العاده‌ای در استان کرمان نهفته است، کرمان جزو سه استان برتر در ارزیابی‌های صورت گرفته در کشور است و رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور هم در این استان سه برابر شده است.

وی افزود: از ترک تحصیل دانش آموزان باید پیشگیری شود و در زمینه جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل برنامه ریزی دقیقی صورت گیرد، "نماد" طرح مناسبی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است که بایستی جدی گرفته شود.

وزیر آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه تحولات آموزش ابتدایی و نظام دوری در حال برنامه‌ریزی است، گفت: پارسال حدود ۹۰۰ هزار و امسال بیش از ۲۰۰ هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل شناسایی شدند و کار‌های ادامه تحصیل این افراد بازمانده از تحصیل در حال انجام است.

صحرایی با بیان اینکه آموزش و پرورش عمومی‌ترین نهاد کشور است، گفت: در ۱۸ استان کشور کار مسکن فرهنگیان در حال انجام است، تصریح کرد: پیگیری‌های لازم برای اتمام پروژه‌ها صورت می‌گیرد.

وی با تاکید بر راه اندازی دانشگاه فرهنگیان در جنوب استان کرمان و لزوم تربیت معلم بومی گفت: استان کرمان در زمینه نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور جایگاه ویژه‌ای دارد و اهتمام دولت سیزدهم این است همه مدارس کانکسی را جمع آوری کند.

وزیر آموزش و پرورش ضمن قدردانی از همه فرهنگیان و دانش آموزان رای اولی در برگزاری انتخابات حماسی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ گفت: انقلاب ما مردم مدار است و حضور مردم در برگزاری و مشارکت در انتخابات در خور تحسین است.

بر پایه این گزارش، پانزدهمین گردهمایی مدیران کل آموزش و پرورش استان‌های سراسر کشور در روز دوم با حضور وزیر آموزش و پرورش و جمعی از اعضای شورای معاونان وزارت در مرکز آموزشی-رفاهی فرهنگیان برگزار شد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار