چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی اعلام برنامه رسمی آزمون‌های نهایی تیر و مرداد ۱۴۰۵

ابلاغ فرد خاطی در مدرسه هورسین ارومیه لغو شد

ابلاغ فرد خاطی در مدرسه هورسین ارومیه لغو شد روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی اعلام کرد: ابلاغ فرد خاطی در مدرسه روستای هورسین از توابع بخش صومای برادوست ارومیه لغو شده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۳ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 10
کد خبر: ۲۳۱۹۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ در این اطلاعیه که شنبه شب صادر شده، آمده است: ️به دنبال ضرب و شتم یکی از دانش‌آموزان در روستای هورسین بخش صومای برادوست ارومیه توسط یکی از عوامل مدرسه، موضوع توسط مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی مورد پیگیری جدی قرار گرفته و ضمن لغو ابلاغ فرد خاطی، برخورد قانونی با وی نیز در دستور کار قرار دارد.

در ادامه این اطلاعیه تاکید شده است: بر اساس دستور وزیر آموزش و پرورش، هرگونه ضرب و شتم دانش‌آموزان خط قرمز آموزش و پرورش بوده و در این خصوص هیچ‌گونه قصوری مورد پذیرش نیست.

روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی اضافه کرده است: جامعه معلمان که در مسیر تربیت فرزندان این مرز و بوم تلاش دارند، نیز از چنین رفتار‌هایی برائت می‌جویند.

 امروز /شنبه/ برخی از کانال‌های شبکه اجتماعی از ضرب و شتم یکی از دانش آموزان در روستای هورسین ارومیه و ایجاد مشکل در لگن این دانش آموز خبر داده بودند.

طبق اطلاع دریافتی، این دانش آموز مشکل خاصی ندارد. / ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار