مصوبه کاهش ساعت اداری شامل چه افرادی می‌شود؟-راهبرد معاصر
پزشکیان: من اصولگرا هستم/ برای کسب قدرت نیامده‌ام شرایط انتقال دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل از خارج به کشور دیدگاه نامزدهای ریاست جمهوری در خصوص اصلاح بورس رهبر انقلاب: برای انتخاب خوب ببینید چه کسی توانایی کار در جهت ملاک‌های انقلاب را دارد قاضی‌زاده هاشمی در نشست خبری: رئیس‌جمهور باید دارای جامعیت باشد پزشکیان با آیت‌الله جوادی آملی دیدار کرد اقامه نماز ظهر جمعی از نخبگان و مدال‌آوران علمی به امامت رهبر انقلاب بررسی نحوه اجرای قانون ساماندهی خودرو در دستور هفته جاری مجلس پیام رهبر انقلاب: برائت از جلادان غزه به همه جهان تسری یابد انتشار فهرست کابینه دولت پزشکیان غیرواقعی است نامه نمایندگان به منظور درباره احکام بازنشستگان فرهنگی انهدام باند توزیع مواد مخدر در نوار مرزی جنوب غرب توسط سپاه پاسداران برنامه تبلیغات انتخاباتی نامزدها در صدا و سیما امروز شنبه 26 خرداد رهبر انقلاب: برائت امسال باید فراتر از موسم حج در همه‌ جای جهان تسرّی یابد حمایت خاتمی از کاندیداتوری پزشکیان

مصوبه کاهش ساعت اداری شامل چه افرادی می‌شود؟

به گفته سخنگوی کمیسیون اجتماعی مصوبه کاهش ساعت اداری شامل کسانی است که از قانون ۴۴ ساعت کار در هفته و ۱۷۶ ساعت در ماه استفاده می‌کنند که کارگران نیز شامل آن است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۶ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 10
کد خبر: ۲۳۲۱۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز با تصویب کلیات لایحه اصلاح ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری، با 146 رأی موافق، 45 رأی مخالف و 9 رأی ممتنع از مجموع 215 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
حسین گودرزی سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در تشریح مصوبه امروز مجلس شورای اسلامی درباره کلیات لایحه کاهش ساعت اداری و افزایش تعطیلات گفت: در تبصره ۴ این لایحه آمده «در همه قوانین و مقرراتی که از مبنای ۴۴ ساعت کار در هفته و ۱۷۶ ساعت کار در ۴ هفته متوالی استفاده شده‌ است، از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون به ترتیب به ۴۰ ساعت کار در هفته و ۱۶۰ ساعت کار در ۴ هفته متوالی اصلاح می‌شود.» این مصوبه شامل کسانی است که از قانون ۴۴ ساعت کار در هفته و ۱۷۶ ساعت در ماه استفاده می کنند که کارگران نیز شامل این تبصره می‌شوند.
وی افزود: در تبصره 3 آمده نیز آمده است که «همه دستگاه‌های اجرایی اعم از ستادی و استانی شامل این قانون می‌شوند به غیر از بخش عملیاتی مراکز و واحدهای خدمات رسان نظیر واحدهای ذیربط بهزیستی، بانک‌ها، بیمارستانها، مراکز بهداشتی و درمانی، اماکن ورزشی و واحدهای نظامی و انتظامی و امنیتی . این دستگاه‌ها موظفند ساعات کار خود را در ۵ روز هفته تنظیم نمایند.
گودرزی درباره دوشوری بودن این مصوبه نیز گفت: مقرر شد که پیشنهاد نمایندگان به کمیسیون اجتماعی داده شود تا موارد در کمیسیون اجتماعی مورد بررسی قرار گیرد. برخی از نمایندگان تأکید داشتند که روز تعطیلی پنجشنبه باشد و در لایحه پنجشنبه و جمعه تعطیل باشد.
گودرزی ادامه داد: در ماده ۸۷ قانون مدیرت خدمات کشوری آمده است که کار در هفته ۶ روز است در آنجا تصریح شده است که جمعه روز تعطیل رسمی می‌باشد اما در لایحه جدید که ۵ روز کاریست دولت می‌تواند شنبه یا پنجشنبه را تعطیل کند و یا بخشی کند مثلاً بگوید نهادهایی که با خارج در ارتباط هستند شنبه تعطیل شوند.
وی تأکید کرد: در این مورد دست دولت باز است برخی هم نظر دارند که در لایحه شنبه را روز تعطیل اعلام کنیم. امیدوار هستیم تا قبل از پایان سال تکلیف این لایحه مشخص شود./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده