چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟

حل مشکل زیرساخت سامانه معاملات بازار فرابورس

حل مشکل زیرساخت سامانه معاملات بازار فرابورس مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس تهران با اعلام این که کلیه سرویس‌های سامانه فرابورس کاملا فعال شد، گفت: ضمن عذرخواهی از تمامی ذینفعان بازار فرابورس، تلاش می‌کنیم مطابق با پروژه‌های تعریف شده که مراحل تکمیل خود را می‌گذراند از تکرار این گونه موارد جلوگیری کنیم و خدمتی پایدار در این حوزه به جامعه سهامداری ارائه کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۵ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 10
کد خبر: ۲۳۲۱۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی حسنی اظهار داشت: از روز گذشته تا امروز متخصصان فنی با هدف رفع مشکل پیش آمده به تلاش های خود بی‌وقفه ادامه دادند تا سرانجام کلیه سرویس‌های سامانه فرابورس کاملا فعال شد به طوری که معاملات روز جاری از ساعت ۱۴ تا ۱۷:۳۰ مجددا از سر گرفته شد.

وی در خصوص جزییات این اتفاق گفت: پس از آن که روز گذشته سرویس SAN Storage زیر ساخت فرابورس متوقف شد و از آن جایی که تجهیزات فوق نقطه اشتراک تمامی ماژول‌های سامانه معاملات است و از درجه اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند، به طور عملی موجب توقف تمامی اجزا سامانه معاملاتی فرابورس شد.

وی افزود: با توجه به دریافت نشدن نتیجه مثبت، علی‌رغم کار فنی متخصصان و تلاش‌های اولیه صورت گرفته‌ در روز شنبه، سامانه به زمان شروع بازار نرسید و این موضوع از کانال های مختلف اطلاع ‌رسانی شد؛ در ادامه نیز با توجه به زمان‌بر بودن مراحل کار قطعی سامانه ادامه پیدا کرد و روز معاملاتی شنبه بدون معامله پایان یافت اما روز جاری توانستیم با رفع مشکل زیرساخت سامانه معاملات و بازگشایی بازار فرابورس هر چند با با تاخیر این مساله را حل و فصل کنیم.

مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس تهران در پایان گفت: شرکت مدیریت فناوری ضمن عذرخواهی از تمامی ذینفعان بازار فرابورس، در تلاش است مطابق با پروژه‌های تعریف شده که مراحل تکمیل خود را می‌گذراند از تکرار این گونه موارد جلوگیری کرده و خدمتی پایدار در این حوزه به جامعه سهامداری ارائه کند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار