۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی

صدراعظم آلمان هم خواستار آتش طولانی مدت در غزه شد

با آغاز ماه مبارک رمضان، صدراعظم آلمان خواستار آتش‌بس در جریان جنگ غزه شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۱ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 11
کد خبر: ۲۳۲۱۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، «اولاف شولتس»، صدراعظم آلمان خواستار آتش‌بس در جریان جنگ غزه همزمان با ماه رمضان شد.

 

صدراعظم آلمان به مناسبت آغاز ماه رمضان ادعا کرد که دولتش برای برقراری آتش‌بس طولانی‌تر در خاورمیانه تلاش می‌کند.

 

صدراعظم آلمان همچنین تل آویو را به رعایت قوانین بین‌المللی فراخواند.

 

شولتز که در یک پیام ویدئویی سخن می‌گفت؛ با اشاره به جنگ در نوار غزه، آتش‌بس طولانی‌مدت‌تر را برای تأمین کمک به آوارگان غزه ضروری عنوان کرد.

 

ساعاتی پیش نیز، مدیر یونیسف در خاورمیانه و شمال آفریقا در گفت و گو با الجزیره نسبت به گسترش قحطی در غزه هشدار داد و گفت که با تهیه غذای مناسب می‌توان از مرگ و میر کودکان در غزه جلوگیری کرد.

 

مدیر یونیسف همچنین گفت که ما از همه می‌خواهیم گذرگاه‌ها را باز کنند، زیرا زمان انتظار کامیون‌ها طولانی است.

 

به گفته مدیر یونیسف، ما خواستار افزایش تعداد کامیون‌هایی هستیم که وارد نوار غزه می‌شوند.

 

از سوی دیگر، شبکه ۱۳ عبری به نقل از منابع آگاه خود گزارش داد که براساس تخمین ارتش، نبرد در خان یونس ظرف چند روز تا یک هفته دیگر پایان خواهد یافت.

 

در گزارش شبکه ۱۳ عبری گفته شده است که ارتش عملیات انهدام تیپ خان یونس را کامل کرده است و نیروهای ویژه برای جستجوی گروگان‌ها و رهبران حماس باقی خواهند ماند.

 

از طرف دیگر، «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در گفتگو با وبگاه آمریکایی پولیتیکو ادعا کرده است که وارد شهر رفح خواهیم شد و خط قرمز ما تکرار نشدن حمله ۷ اکتبر است.

 

به ادعای نتانیاهو، نیروهای ارتش در آستانه پایان دادن به آخرین بخش جنگ هستند و جنگ بیش از دو ماه و شاید ۶ یا ۴ هفته طول نخواهد کشید.

 

نتانیاهو در این گفتگو همچنین افزود: «هیچ پیشرفتی در مذاکرات نمی‌بینم و بدون آزادی گروگان‌ها آتش‌بسی برقرار نخواهد شد.»

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه گفت: «اکثریت قاطع اسرائیلی‌ها پس از ۷ اکتبر نمی‌خواهند کشور مستقل فلسطین را ببینند.»

 

همزمان رئیس کمیته اطلاعات سنای آمریکا در سخنانی با انتقاد از ضعف ارتش رژیم صهیونیستی در نبرد غزه گفت که هیچکس تصور نمی‌کرد اسرراییل تنها بتواند ۳۵ درصد از جنگجویان حماس را نابود کند.

 

به گفته رئیس کمیته اطلاعات سنای آمریکا، ارتش اسرائیل فقط توانسته کمتر از یک سوم شبکه تونل حماس را از بین برد.

 

«مارک وارنر»، رئیس کمیته اطلاعات سنای آمریکا همچنین اضافه کرد که آنچه برای ارتش اسرائیل با تونل‌ها اتفاق افتاد، درسی است که باید آموخت.

 

همچنین پیشتر نیز نیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به سخنان جو بایدن رئیس جمهور آمریکا درباره وی واکنش نشان داده بود.

 

نتانیاهو در واکنش به سخنان بایدن مبنی بر اینکه نتانیاهو به این رژیم آسیب می‌زند گفت: بایدن اشتباه می‌کند. نتانیاهو درباره سخنان رئیس جمهور آمریکا در خصوص اداره نوار غزه از سوی تشکیلات خودگردان هم اعلام کرد: آخرین کاری که اسرائیل باید انجام بدهد اقدام به آوردن تشکیلات خودگردان به نوار غزه است.

 

گفتنی است اظهارنظرهای بایدن و نتانیاهو درباره یکدیگر نشان از وجود اختلاف عمیق میان آنان دارد. با این حال رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه آمریکایی «ام اس ان بی سی» اعلام کرد که این کشور در حمایت از رژیم صهیونیستی خط قرمزی ندارد.

 

بایدن در ادامه مصاحبه خود با این شبکه آمریکایی افزود: من نه تنها هرگز اسرائیل را رها نخواهم کرد، بلکه ارائه تسلیحات به اسرائیل را هم قطع نمی‌کنم./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر