دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

شولتس: زمان مذاکره برای پایان جنگ اوکراین فرا رسیده است

شولتس: زمان مذاکره برای پایان جنگ اوکراین فرا رسیده است صدراعظم آلمان در گفت‌وگویی بر اهمیت مذاکرات درباره تسریع روند صلح در جنگ اوکراین و اهمیت تحقیقات درباره انفجار خط لوله نورد استریم ۲ تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۱ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 08
کد خبر: ۲۵۶۷۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان گفت که زمان مذاکرات درباره تسریع پایان دادن به جنگ اوکراین فرا رسیده است.

خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که شولتس در گفتگو با شبکه زد. دی. اف آلمان در این باره بیان کرد: فکر می‌کنم زمان آن فرا رسیده است که درباره انتقال از وضعیت فعلی جنگ به سمت صلح، با سرعتی بیشتر آنچه اکنون شاهدش هستیم، به گفتگو بپردازیم.

صدراعظم آلمان همچنین گفت که عقیده دارد کنفرانس بعدی درباره اوکراین برگزار خواهد شد.

شولتس افزود که او و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین اتفاق نظر دارند که روسیه نیز باید در این کنفرانس شرکت کند.

کنفرانس صلح اوکراین که طی ماه‌های گذشته در سوئیس و بدون مشارکت روسیه برگزار شد، بدون در پی داشتن نتایج ملموسی پایان یافت.

این کنفرانس برای بررسی طرح ۱۰ ماده‌ای «فرمول صلح» زلنسکی و به درخواست کی‌یف برگزار شد.

مداخلات نظامی متحدان غربی اوکراین در این جنگ ادامه دارد. مواردی نیز از استفاده از تسلیحات اهدایی غرب به کی‌یف در ضدحمله اخیر اوکراین به کورسک در روسیه مشاهده شده است که این موضوع می‌تواند با گسترش تنش‌ها میان روسیه و غرب، حل‌وفصل سیاسی این مناقشه و رسیدن به صلح را پیچیده‌تر کند.

روسیه گفته است هرگونه مذاکرات صلح با اوکراین در صورتی که کی‌یف تصرفات روسیه را به رسمیت نشناسد، بیهوده خواهد بود.

صدراعظم آلمان در بخش دیگری از گفتگو با این شبکه آلمانی درباره انفجار در خط لوله انتقال گاز نورد استریم ۲ گفت: برای من واضح است که این موضوع باید مورد تحقیق قرار بگیرد. خوشحالم که دفتر دادستانی و آژانس‌های امنیتی تا اندازه‌ای که در رسانه‌ها گزارش شده است، پیشروی کرده‌اند.

تقریباً ۲ سال قبل چندین انفجار در دریای بالتیک غوغای جهانی را برانگیخت. مدت کوتاهی بعد مشخص شد که سه شاخه از چهار شاخه خط لوله نورد استریم یک و ۲ که برای گازرسانی از روسیه به آلمان احداث شده بودند، تخریب شده است.

از سوی آلمان تحقیقات تازه‌ای برای کشف عامل این انفجار شکل گرفته و اکنون طبق گزارش روز شنبه پالتیکو، بازرسان آلمانی بر این باورند که مظنون اصلی یک مربی غواصی اوکراینی به نام «ولودیمیر ز.» است که اخیرا در نزدیکی ورشو زندگی می‌کرد. بازرسان او را به انجام این حمله به همراه پنج اوکراینی دیگر متهم کرده‌اند، اما قبل از اینکه بتواند دستگیر شود، مظنون به کشور خود، یعنی اوکراین گریخت.

در همین حین، بازرسان آلمانی لهستان را به مانع تراشی علیه حکم دستگیری و بازرسی اروپایی صادر شده از سوی دادگاه فدرال آلمان در ماه ژوئن متهم کرده‌اند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار