تصویب محدودیت اختیارات ترامپ علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا آمریکا استقرار نیروگاه هسته‌ای در آب‌های خود را بررسی می‌کند بازشدن پناهگاه‌ها در اراضی اشغالی از بیم حملات احتمالی ایران لفاظی های جدید ترامپ علیه انصارالله یمن ترامپ: توافق هسته‌ای با عربستان منوط به سازش با اسرائیل است محکومیت صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران عملیات شبکه‌های خاموش؛ مغز صنایع حیاتی آمریکا از کار افتاد؟ کارلسون: هر دو حزب آمریکا دنبال براندازی در ایران بودند اما نتوانستند به صدا درآمدن آژیر خطر در بحرین؛ پدافند اردن فعال شد مرحله دوم محاصره صنعا علیه ریاض؛ سناریوهای تاریک برای بنادر سعودی انصارالله: یمن لقمه بزرگتر از دهان سعودی‌هاست/ عربستان تاوان خواهد داد ارسال کد اضطراری توسط «بوئینگ E-۳ سنتری» آمریکا بر فراز عربستان نیروهای مسلح یمن: دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار دادیم وقوع انفجار در اربیل در شمال عراق عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم

وعده ترامپ برای ریاست جمهوری: کمک به اوکراین را قطع می‌کنم

وعده ترامپ برای ریاست جمهوری: کمک به اوکراین را قطع می‌کنم نخست وزیر مجارستان می‌گوید که رییس جمهور سابق آمریکا گفته است که در صورت پیروزی در انتخابات ماه نوامبر، تامین کمک مالی برای اوکراین را متوقف خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 11
کد خبر: ۲۳۲۲۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان می‌گوید که دونالد ترامپ، رییس جمهور سابق آمریکا به او گفته است که در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر این کشور، دیگر به اوکراین کمک نخواهد کرد.

 

ترامپ جمعه‌شب در عمارت خود در فلوریدای آمریکا میزبان اوربان بود و براساس بیانیه مطبوعاتی ستاد انتخاباتی رییس جمهور سابق آمریکا، درباره طیف وسیعی از موضوعات با نخست وزیر مجارستان بحث و تبادل نظر کرد.

 

اوربان در گفت‌وگو با شبکه «اِم ۱» مجارستان درباره این دیدار گفت: اگر آمریکایی‌ها به (اوکراین) سلاح و پول ندهند و اروپا هم از واشنگتن تبعیت کند، آنگاه جنگ پایان می‌یابد. اگر آمریکایی‌ها پول ندهند، اروپایی‌ها به تنهایی قادر به تامین بودجه جنگ نیستند و در نتیجه جنگ تمام می‌شود.

 

وی افزود: ترامپ اکنون رییس جمهور نیست اما زمانی که دموکرات‌ها قصد تخصیص پول و تامین مالی جنگ را دارند، حزب او (جمهوری‌خواه) مداخله می‌کنند. ترامپ گفت که در صورت بازگشت، این کار را نخواهد کرد. او یک پِنی هم به اوکراین تخصیص نخواهد داد و با این کار، جنگ تمام خواهد شد.

 

ترامپ و اوربان از دیرباز متحد بوده‌اند و رویکردهای سیاسی محافظه‌کارانه‌ای دارند و به دفعات نسبت به یکدیگر ادای احترام و اعلام حمایت کرده‌اند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار