عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

واکنش قاضی سراج به شایعه بازداشتش

قاضی ناصر سراج گفت: برخی کوتوله‌های خرابکار داخلی به دنبال تخریب مسؤولان هستند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 25
کد خبر: ۲۳۲۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، از شب گذشته اخباری مبنی بر بازداشت قاضی سراج رئیس سابق سازمان بازرسی کل کشور منتشر شد که البته این خبر از سوی منابع رسمی تأیید نشد.

 

در همین راستا نیز سردبیر خبرگزاری میزان (وابسته به قوه قضائیه) درباره شایعه بازداشت قاضی سراج واکنش نشان داد و آن را خبری جعلی خواند.

 

وی در توئیتر خود نوشت: «اخیرا مشاهده شده برخی سعی دارند اقدامات قوه قضاییه در برخورد بافساد و احقاق حقوق مردم، با اخبار جعلی تحت تاثیر قرار گیرد.


آخرین مورد خبرجعلی دستگیری قاضی سراج بوده که از دیشب مانور بالایی هم روی این موضوع داده شده. خبر دستگیری رئیس سابق سازمان بازرسی کل کشور کذب است و صحت ندارد».

 

این در حالی است که غیبت سراج در مراسم تودیع خود از سمت رئیس سازمان بازرسی کل کشور حاشیه‌ساز شده بود و غلامحسین محسنی اژه‌ای معاون اول قوه قضائیه نیز از دلیل آن ابراز بی اطلاعی کرده بود.

 

با این وجود، قاضی ناصر سراج بازداشت خود را شایعه دانست و در اولین اظهار نظر خود گفته است: عدم حضورش در مراسم تودیع به این دلیل بوده که مرخصی رفته و مشهد بوده است.

 

وی حکم مشاور رئیس قوه قضائیه را تأیید کرده و گفته است: من از قبل هم سمت مشاور را داشته ام و اکنون نیز هشت تا شغل دارم!

 

وی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار حقوقی و قضایی خبرگزاری فارس گفت: کوتوله‌های خرابکار داخلی می‌خواهند خود را مطرح کنند و در این راه می‌خواهند مسؤولان را تخریب کنند.

 

وی ادامه داد: برخی‌ها می‌خواهند امنیت روانی جامعه را نشانه روند و خطی است که مسؤولان را تخریب کرده و به دنبال این هستند که مردم را نسبت به نظام بدبین کنند.

 

قاضی سراج گفت: همانگونه که می‌بینید اغلب، نیرو‌های انقلابی در تیررس تخریب این افراد قرار می‌گیرند چرا که آن‌ها می‌خواهند خود را اینگونه مطرح کنند و نمی‌خواهند برای نظام کاری کنند.

 

وی با عادی خواندن شایعات این‌چنینی گفت: باید مسؤولان و مردم نسبت به این خرابکاری‌ها هوشیار باشند.

 

ناصر سراج همچنین در گفت‌وگویی تصویری بر عدم بازداشت شدن خود صحه گذاشت و در این گفتگو به عنوان مشاور رئیس قوه قضائیه از معرفی ۲۴۵ نفر به دستگاه قضایی و هیأت‌های بدوی درباره سیل ابتدای سال خبر داد.

 

 

 

ارسال نظر