تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟ دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد

واکنش قاضی سراج به شایعه بازداشتش

قاضی ناصر سراج گفت: برخی کوتوله‌های خرابکار داخلی به دنبال تخریب مسؤولان هستند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 25
کد خبر: ۲۳۲۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، از شب گذشته اخباری مبنی بر بازداشت قاضی سراج رئیس سابق سازمان بازرسی کل کشور منتشر شد که البته این خبر از سوی منابع رسمی تأیید نشد.

 

در همین راستا نیز سردبیر خبرگزاری میزان (وابسته به قوه قضائیه) درباره شایعه بازداشت قاضی سراج واکنش نشان داد و آن را خبری جعلی خواند.

 

وی در توئیتر خود نوشت: «اخیرا مشاهده شده برخی سعی دارند اقدامات قوه قضاییه در برخورد بافساد و احقاق حقوق مردم، با اخبار جعلی تحت تاثیر قرار گیرد.


آخرین مورد خبرجعلی دستگیری قاضی سراج بوده که از دیشب مانور بالایی هم روی این موضوع داده شده. خبر دستگیری رئیس سابق سازمان بازرسی کل کشور کذب است و صحت ندارد».

 

این در حالی است که غیبت سراج در مراسم تودیع خود از سمت رئیس سازمان بازرسی کل کشور حاشیه‌ساز شده بود و غلامحسین محسنی اژه‌ای معاون اول قوه قضائیه نیز از دلیل آن ابراز بی اطلاعی کرده بود.

 

با این وجود، قاضی ناصر سراج بازداشت خود را شایعه دانست و در اولین اظهار نظر خود گفته است: عدم حضورش در مراسم تودیع به این دلیل بوده که مرخصی رفته و مشهد بوده است.

 

وی حکم مشاور رئیس قوه قضائیه را تأیید کرده و گفته است: من از قبل هم سمت مشاور را داشته ام و اکنون نیز هشت تا شغل دارم!

 

وی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار حقوقی و قضایی خبرگزاری فارس گفت: کوتوله‌های خرابکار داخلی می‌خواهند خود را مطرح کنند و در این راه می‌خواهند مسؤولان را تخریب کنند.

 

وی ادامه داد: برخی‌ها می‌خواهند امنیت روانی جامعه را نشانه روند و خطی است که مسؤولان را تخریب کرده و به دنبال این هستند که مردم را نسبت به نظام بدبین کنند.

 

قاضی سراج گفت: همانگونه که می‌بینید اغلب، نیرو‌های انقلابی در تیررس تخریب این افراد قرار می‌گیرند چرا که آن‌ها می‌خواهند خود را اینگونه مطرح کنند و نمی‌خواهند برای نظام کاری کنند.

 

وی با عادی خواندن شایعات این‌چنینی گفت: باید مسؤولان و مردم نسبت به این خرابکاری‌ها هوشیار باشند.

 

ناصر سراج همچنین در گفت‌وگویی تصویری بر عدم بازداشت شدن خود صحه گذاشت و در این گفتگو به عنوان مشاور رئیس قوه قضائیه از معرفی ۲۴۵ نفر به دستگاه قضایی و هیأت‌های بدوی درباره سیل ابتدای سال خبر داد.

 

 

 

ارسال نظر
آخرین اخبار