عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟

واکنش قاضی سراج به شایعه بازداشتش

واکنش قاضی سراج به شایعه بازداشتش قاضی ناصر سراج گفت: برخی کوتوله‌های خرابکار داخلی به دنبال تخریب مسؤولان هستند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 25
کد خبر: ۲۳۲۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، از شب گذشته اخباری مبنی بر بازداشت قاضی سراج رئیس سابق سازمان بازرسی کل کشور منتشر شد که البته این خبر از سوی منابع رسمی تأیید نشد.

 

در همین راستا نیز سردبیر خبرگزاری میزان (وابسته به قوه قضائیه) درباره شایعه بازداشت قاضی سراج واکنش نشان داد و آن را خبری جعلی خواند.

 

وی در توئیتر خود نوشت: «اخیرا مشاهده شده برخی سعی دارند اقدامات قوه قضاییه در برخورد بافساد و احقاق حقوق مردم، با اخبار جعلی تحت تاثیر قرار گیرد.


آخرین مورد خبرجعلی دستگیری قاضی سراج بوده که از دیشب مانور بالایی هم روی این موضوع داده شده. خبر دستگیری رئیس سابق سازمان بازرسی کل کشور کذب است و صحت ندارد».

 

این در حالی است که غیبت سراج در مراسم تودیع خود از سمت رئیس سازمان بازرسی کل کشور حاشیه‌ساز شده بود و غلامحسین محسنی اژه‌ای معاون اول قوه قضائیه نیز از دلیل آن ابراز بی اطلاعی کرده بود.

 

با این وجود، قاضی ناصر سراج بازداشت خود را شایعه دانست و در اولین اظهار نظر خود گفته است: عدم حضورش در مراسم تودیع به این دلیل بوده که مرخصی رفته و مشهد بوده است.

 

وی حکم مشاور رئیس قوه قضائیه را تأیید کرده و گفته است: من از قبل هم سمت مشاور را داشته ام و اکنون نیز هشت تا شغل دارم!

 

وی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار حقوقی و قضایی خبرگزاری فارس گفت: کوتوله‌های خرابکار داخلی می‌خواهند خود را مطرح کنند و در این راه می‌خواهند مسؤولان را تخریب کنند.

 

وی ادامه داد: برخی‌ها می‌خواهند امنیت روانی جامعه را نشانه روند و خطی است که مسؤولان را تخریب کرده و به دنبال این هستند که مردم را نسبت به نظام بدبین کنند.

 

قاضی سراج گفت: همانگونه که می‌بینید اغلب، نیرو‌های انقلابی در تیررس تخریب این افراد قرار می‌گیرند چرا که آن‌ها می‌خواهند خود را اینگونه مطرح کنند و نمی‌خواهند برای نظام کاری کنند.

 

وی با عادی خواندن شایعات این‌چنینی گفت: باید مسؤولان و مردم نسبت به این خرابکاری‌ها هوشیار باشند.

 

ناصر سراج همچنین در گفت‌وگویی تصویری بر عدم بازداشت شدن خود صحه گذاشت و در این گفتگو به عنوان مشاور رئیس قوه قضائیه از معرفی ۲۴۵ نفر به دستگاه قضایی و هیأت‌های بدوی درباره سیل ابتدای سال خبر داد.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار