سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

واکنش قاضی سراج به شایعه بازداشتش

قاضی ناصر سراج گفت: برخی کوتوله‌های خرابکار داخلی به دنبال تخریب مسؤولان هستند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 25
کد خبر: ۲۳۲۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، از شب گذشته اخباری مبنی بر بازداشت قاضی سراج رئیس سابق سازمان بازرسی کل کشور منتشر شد که البته این خبر از سوی منابع رسمی تأیید نشد.

 

در همین راستا نیز سردبیر خبرگزاری میزان (وابسته به قوه قضائیه) درباره شایعه بازداشت قاضی سراج واکنش نشان داد و آن را خبری جعلی خواند.

 

وی در توئیتر خود نوشت: «اخیرا مشاهده شده برخی سعی دارند اقدامات قوه قضاییه در برخورد بافساد و احقاق حقوق مردم، با اخبار جعلی تحت تاثیر قرار گیرد.


آخرین مورد خبرجعلی دستگیری قاضی سراج بوده که از دیشب مانور بالایی هم روی این موضوع داده شده. خبر دستگیری رئیس سابق سازمان بازرسی کل کشور کذب است و صحت ندارد».

 

این در حالی است که غیبت سراج در مراسم تودیع خود از سمت رئیس سازمان بازرسی کل کشور حاشیه‌ساز شده بود و غلامحسین محسنی اژه‌ای معاون اول قوه قضائیه نیز از دلیل آن ابراز بی اطلاعی کرده بود.

 

با این وجود، قاضی ناصر سراج بازداشت خود را شایعه دانست و در اولین اظهار نظر خود گفته است: عدم حضورش در مراسم تودیع به این دلیل بوده که مرخصی رفته و مشهد بوده است.

 

وی حکم مشاور رئیس قوه قضائیه را تأیید کرده و گفته است: من از قبل هم سمت مشاور را داشته ام و اکنون نیز هشت تا شغل دارم!

 

وی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار حقوقی و قضایی خبرگزاری فارس گفت: کوتوله‌های خرابکار داخلی می‌خواهند خود را مطرح کنند و در این راه می‌خواهند مسؤولان را تخریب کنند.

 

وی ادامه داد: برخی‌ها می‌خواهند امنیت روانی جامعه را نشانه روند و خطی است که مسؤولان را تخریب کرده و به دنبال این هستند که مردم را نسبت به نظام بدبین کنند.

 

قاضی سراج گفت: همانگونه که می‌بینید اغلب، نیرو‌های انقلابی در تیررس تخریب این افراد قرار می‌گیرند چرا که آن‌ها می‌خواهند خود را اینگونه مطرح کنند و نمی‌خواهند برای نظام کاری کنند.

 

وی با عادی خواندن شایعات این‌چنینی گفت: باید مسؤولان و مردم نسبت به این خرابکاری‌ها هوشیار باشند.

 

ناصر سراج همچنین در گفت‌وگویی تصویری بر عدم بازداشت شدن خود صحه گذاشت و در این گفتگو به عنوان مشاور رئیس قوه قضائیه از معرفی ۲۴۵ نفر به دستگاه قضایی و هیأت‌های بدوی درباره سیل ابتدای سال خبر داد.

 

 

 

ارسال نظر