دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

توصیه‌هایی برای مصرف دارو در ماه رمضان

مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو درباره مصرف ایمن داروها در ماه مبارک رمضان توصیه‌هایی بیان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 11
کد خبر: ۲۳۲۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، زهرا جهانگرد ضمن بیان فضائل بسیار زیاد ماه مبارک رمضان و روزه‌داری بیان کرد: طبق توصیه قرآن و فقها از شرایط صحیح بودن روزه این است که فرد هرگونه بیماری که روزه برای آن مضر است، نداشته باشد.

 

وی ادامه داد: افراد دارای بیماری زمینه‌ای و کسانی که دارو مصرف می‌کنند قبل از اقدام به روزه گرفتن حتما باید با پزشک معالج خود در خصوص نحوه مصرف دارو مشورت کنند تا بر اساس شرایط منحصر به فرد هر بیمار توصیه­‌های لازم ارائه گردد.

 

جهانگرد درباره مصرف داروهایی که چندین بار در طول روز مصرف می‌شوند، اظهار کرد: راهبردهای توصیه‌شده شامل انتخاب فرمولاسیون‌های طولانی اثر (به عنوان مثال، آهسته رهش) یا تغییر رژیم‌های درمانی به یک یا دو بار در روز است.

 

وی درباره بیماران مزمن تصریح کرد: این افراد برای مشورت در خصوص امکان روزه گرفتن و هرگونه تغییر در رژیم درمانی خود باید به پزشک معالج مراجعه و طبق دستورالعمل­‌های موجود عمل کنند.

 

مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو گفت: در مورد بیماری­‌های حاد و کوتاه مدت مانند آنتی‌بیوتیک‌ها برای عفونت‌ها یا داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی برای درد، باید داروهایی با دوزینگ یک‌بار در روز انتخاب شوند.

 

جهانگرد همچنین از بیماران خواست از هیدراته بودن و دریافت مایعات کافی از فاصله افطار تا سحر اطمینان حاصل کنند.

 

وی در پایان سخنانش نسبت به استفاده کوتاه مدت از داروهای ضدبارداری یا مصرف ممتد داروی ضدبارداری برای بیش از یک ماه به منظور به تعویق انداختن عادت ماهانه جهت روزه­ داری هشدار داد و وقوع عواقب جدی مانند سکته مغزی و ترومبوز ورید مغزی به دنبال این اقدامات را منتفی ندانست./ تسنیم

ارسال نظر