سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود

توصیه‌هایی برای مصرف دارو در ماه رمضان

توصیه‌هایی برای مصرف دارو در ماه رمضان مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو درباره مصرف ایمن داروها در ماه مبارک رمضان توصیه‌هایی بیان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 11
کد خبر: ۲۳۲۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، زهرا جهانگرد ضمن بیان فضائل بسیار زیاد ماه مبارک رمضان و روزه‌داری بیان کرد: طبق توصیه قرآن و فقها از شرایط صحیح بودن روزه این است که فرد هرگونه بیماری که روزه برای آن مضر است، نداشته باشد.

 

وی ادامه داد: افراد دارای بیماری زمینه‌ای و کسانی که دارو مصرف می‌کنند قبل از اقدام به روزه گرفتن حتما باید با پزشک معالج خود در خصوص نحوه مصرف دارو مشورت کنند تا بر اساس شرایط منحصر به فرد هر بیمار توصیه­‌های لازم ارائه گردد.

 

جهانگرد درباره مصرف داروهایی که چندین بار در طول روز مصرف می‌شوند، اظهار کرد: راهبردهای توصیه‌شده شامل انتخاب فرمولاسیون‌های طولانی اثر (به عنوان مثال، آهسته رهش) یا تغییر رژیم‌های درمانی به یک یا دو بار در روز است.

 

وی درباره بیماران مزمن تصریح کرد: این افراد برای مشورت در خصوص امکان روزه گرفتن و هرگونه تغییر در رژیم درمانی خود باید به پزشک معالج مراجعه و طبق دستورالعمل­‌های موجود عمل کنند.

 

مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو گفت: در مورد بیماری­‌های حاد و کوتاه مدت مانند آنتی‌بیوتیک‌ها برای عفونت‌ها یا داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی برای درد، باید داروهایی با دوزینگ یک‌بار در روز انتخاب شوند.

 

جهانگرد همچنین از بیماران خواست از هیدراته بودن و دریافت مایعات کافی از فاصله افطار تا سحر اطمینان حاصل کنند.

 

وی در پایان سخنانش نسبت به استفاده کوتاه مدت از داروهای ضدبارداری یا مصرف ممتد داروی ضدبارداری برای بیش از یک ماه به منظور به تعویق انداختن عادت ماهانه جهت روزه­ داری هشدار داد و وقوع عواقب جدی مانند سکته مغزی و ترومبوز ورید مغزی به دنبال این اقدامات را منتفی ندانست./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار