کره شمالی برنامه هسته‌ای‌ خود را کنار نمی‌گذارد-راهبرد معاصر
واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری در ژاپن هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک

کره شمالی برنامه هسته‌ای‌ خود را کنار نمی‌گذارد

جامعه اطلاعاتی آمریکا در گزارش سالانه خود تأکید کردند که با اطمینان تقریبا کامل می‌توان گفت که کره شمالی قصد ندارد برنامه هسته‌ای خود را کنار بگذارد و در این زمینه وارد گفت‌وگو شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 12
کد خبر: ۲۳۲۴۸۹

به گزارش راهبرد معاصر. جامعه اطلاعاتی آمریکا گزارش سالانه خود درباره تهدیدهای بین‌المللی برای این کشور را منتشر کردند.

 

در بخشی از این گزارش آمده است که کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی «تقریباً مطمئنا» قصد ندارد برنامه هسته‌ای خود را از بین ببرد و قصد دارد از روابط دفاعی خود با روسیه برای رسیدن به پذیرش این کشور به عنوان یک کشور هسته‌ای استفاده کند.

 

ارزیابی تهدید سالانه ۲۰۲۴ جامعه اطلاعاتی آمریکا همچنین اشاره می‌کند که کیم به دنبال قابلیت‌های نظامی هسته‌ای و متعارفی که آمریکا و متحدانش را تهدید می‌کند، ادامه خواهد داد.

 

این گزراش سالانه که دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا آن را منتشر کرده تأکید می‌کند که «کیم تقریباً به طور قطع قصد ندارد برنامه هسته‌ای خود را که به نظر او ضامن امنیت رژیم و غرور ملی است، کنار بگذارد».

 

در این گزارش همچنین تأکید شده که پیونگ یانگ «از عمیق ترین دوره انزوای خود خارج شده» و اکنون به دنبال روابط قوی تر با چین و روسیه با هدف افزایش دستاوردهای مالی، حمایت دیپلماتیک و همکاری دفاعی است.

 

براساس این گزارش «کره شمالی در واکنش به همکاری سه جانبه بین کره جنوبی، ایالات متحده و ژاپن، کره شمالی تلاش کرده است خطر ناشی از ارتش خود را از طریق پرتاب موشک و لفاظی هایی که تهدید به انتقام جویی هسته ای می کند، نشان دهد.»/ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار