طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس بازار خودرو با دو خبر ویژه سورپرایز شد / جاده مخصوص شلوغ می شود؟ از گوشت بوفالو تا ماهی؛ میزان گوشت و مرغ نابود شده در انفجار بندر اعلام شد بورس در انتظار بازگشایی نماد دومین غول خودروساز انتقاد شدید وزیر جنگ اسبق اسرائیل از نتانیاهو المیادین: دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به زودی آغاز می‌شود

آخرین اخبار از تعیین حداقل حقوق سال 1403

نماینده کارفرما در شورای عالی کار خبرداد که سومین نشست شورای عالی کار بدون نتیجه در تعیین سبد معیشت و حداقل مزد برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۸ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 13
کد خبر: ۲۳۲۷۰۶

به گزارش راهبرد معاصر, داود جوانی نماینده کارفرما در شورای عالی کار  با بیان این که سومین جلسه شورای عالی کار در سال جاری با دستور کار حداقل مزد امروز چهارشنبه 23 اسفند برگزار شد،‌گفت: این نشست هم بدون نتیجه در تعیین سبد معیشت خانوار کارگری و حداقل مزد به پایان رسید.
وی گفت: قرار شد نشست بعدی شورای عالی کار روز شنبه 26 اسفند با موضوع تعیین حداقل مزد کارگران در سال آینده برگزار می‌شود.
جوانی این را هم خاطرنشان کرد، چون بین گروه کارگری و کارفرمایی توافقی در مورد سبد معیشت حاصل نشد، قرار شد روز شنبه مستقیم روی حداقل مزد کارگران بحث شود.
نماینده کارفرما در شورای عالی کار گفت: در نشست امروز 4 نماینده کارگر،‌3 کارفرما،‌وزیرکار و معاون روابط کار،‌ نماینده وزیر اقتصاد،‌ن ماینده وزیر صمت و نماینده رئیس سازمان استاندارد حضور داشتند و ترکیب شورا کامل بود.
وی تاکید کرد،‌امسال هم بحث مزد منطقه‌ای مطرح نیست و حداقل مزد کارگران به ضورت ملی تعیین می‌شود.
به گزارش فارس،‌طبق گفته رئیس سازمان تامین اجتماعی،‌ در حال حاضر 16 میلیون کارگر بیمه پرداز تامین اجتماعی در کشور داریم که حدود 10 میلیون بیمه اجباری با پرداخت کارفرما و بقیه هم بیمه پرداز خویش فرما یا بیمه پردازهای گروههای شغلی مثل زنان سرپرست خانوار،‌قالیبافان، رانندگان و دیگر گروهها هستند که دولت حق بیمه آنها را می‌پردازد.

حداقل مزد کارگران با احتساب کارگر و خانوار کارگری حدود 50 میلیون نفر از جمعیت کشور را در بر می‌گیرد و بنابر این متغیر مهم اقتصاد کلان کشور به شمار می‌رود که باید به نحوی تعیین شود که هم قدرت خرید کارگر و هم توان پرداخت کارفرما حفظ شود و هم به تورم انتظاری دامن نزند.

ارسال نظر
آخرین اخبار