سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

موافقت پارلمان رژیم صهیونیستی با بودجه جنگی کابینه نتانیاهو

موافقت پارلمان رژیم صهیونیستی با بودجه جنگی کابینه نتانیاهو کنست در نهایت بودجه سال جاری میلادی برای جنگ در غزه را تصویب کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 14
کد خبر: ۲۳۲۷۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، قطر و مصر به عنوان دو میانجیگر جنگ غزه به شدت تلاش دارند جنبش حماس و رژیم صهیونیستی را به یک توافق جهت استقرار آتش بس دائمی در غزه نزدیک سازند. با این حال، مقامات صهیونیست که در نسل کشی خود علیه فلسطینیان حامیانی همچون آمریکا را در کنار خود می‌بینند در عمل رغبتی برای این امر ندارند.

 

به گزارش الجزیره، پارلمان رژیم صهیونیستی موسوم به کنست بودجه سال ۲۰۲۴ کابینه این رژیم را تصویب کرد. نکته قابل تامل درباره این برنامه بودجه، گنجانده شدن ردیف بودجه برای جنگ غزه است که نشان می‌دهد تل آویو به ادامه جنگ در غزه در سال جاری میلادی متعهد است.

 

بودجه ضمیمه شده جدید ده‌ها میلیارد دلار بودجه اضافی برای تقویت حوزه نظامی و پرداخت غرامت به خانوار‌ها و کسب و کار‌هایی که از حمله هفتم اکتبر حماس به سرزمین‌های اشغالی آسیب دیده اند، در نظر گرفته است.

 

نشریه تایمز آو اسراییل در گزارشی در این باره نوشت: حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسراییل از این اقدام کنست استقبال کرده و اعلام کرد ما موفق شدیم بودجه‌ای را به تصویب کنست برسانیم که تداوم جنگ را تا پیروزی کامل تضمین کند که این امر به نفع شهروندان و اقتصاد اسراییل است.

 

بودجه جدید تصویب شده از سوی کنست به جز کمک‌های خارجی از جمله کمک‌های عظیم مالی و تسلیحاتی است که آمریکا تاکنون به اسراییل تخصیص داده و بخشی از آن نیز در فرآیند تصویب در کنگره این کشور است./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار