ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

موافقت کمیسیون کنست با طرح انحلال پارلمان اسرائیل 

کنست کمیسیون پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) صبح امروز با طرح انحلال کنست موافقت کرد؛ اقدامی که راه را برای طرح آن به صحن علنی و رأی‌گیری در بررسی اول هموار می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 01
کد خبر: ۳۰۹۶۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، کمیسیون کنست رژیم اشغالگر صبح امروز (دوشنبه) با طرح انحلال کنست موافقت کرد. این اقدام مقدمه‌ای برای ارائه این طرح در صحن علنی و رأی‌گیری در قرائت اول به شمار می‌رود.

به نقل از عربی ۲۱، این لایحه را رئیس ائتلاف و عضو کنست، اوفر کاتس، ارائه کرده است. او گفت بازه زمانی محتمل برای برگزاری انتخابات زودهنگام، در صورت تکمیل روند قانون‌گذاری مربوط به انحلال کنست، از ۸ سپتامبر تا ۲۰ نوامبر آینده خواهد بود.

در همین راستا، امیت سگال، تحلیلگر سیاسی اسرائیلی گفته بود که از میان تمام هفته‌ها و ماه‌های سیاسی دشوار و پیچیده‌ای که نتانیاهو تجربه کرده است، این هفته و این ماه یکی از مهم‌ترین آنهاست و دلایل مختلفی برای این امر وجود دارد: نتانیاهو در حالی وارد انتخابات می‌شود که مطمئن نیست آیا جناح راست در قدرت است یا خیر، رکود و بن‌بست در لبنان ادامه دارد و تمامی اتفاقی که اکنون با ایران در حال رخ دادن است نیز جزو این دلایل است.

روز چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت نمایندگان کنست پیش‌نویس انحلال پارلمان را با ۱۱۰ رأی موافق به تصویب رساندند که این اقدام به معنای برگزاری انتخابات زودهنگام است.

پیشتر احزاب «حریدی» وابسته به کابینه رژیم اشغالگر، در واکنش به عدم تصویب قانون خدمت سربازی اجباری که مردان جوان ارتدوکس افراطی را از خدمت معاف می‌کند، قصد خود را برای انحلال ائتلاف حاکم با رأی به برگزاری انتخابات و انحلال کنست اعلام کردند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار